Mit tegyek hogy ne hízzak tovább?
Na igen...!
Édesanyámnak is ezt mondták, és a végén éveken keresztül "muszáj" volt szedni a gyógyszereket... :(
Az orvosnak és a gyógyszerésznek és a gyártónak is csak meg kell élniük valamiből...
Függő leszel az ilyen gyógyszerektől és ráadásul az egészségednek sem tesz jót!
Amikor édesanyám azt mondta, hogy abbahagyja ezeket a gyógyszereket, az orvos rendesen ordított vele! (ott voltam én is) és azt mondta, hogy ok, leállhat vele, de ha újra visszaszokik ne forduljon hozzá...
Édesanyám már 2 éve nem szedi a gyógyszereket, és azóta jobban van, mint valaha! :)
Hízni csak kajától lehet, gyógyszertől nem. Egyszerűen kevesebbet kell enni.
Én is szedek antidepit és dekára annyi vagyok, mint 1 éve.
Szia!
Én is ezt a gyógyszert szedem 3 hónapja...semmi változást nem érzek!! :-( Én a depressziótól és a szorongástól kb. 12 kg-ot lefogytam, mert ha ideges vagyok, nem bírok enni. Amióta szedem a gyógyszert még 2 kg-ot lefogytam. Én is kérdeztem a pszichiátert és azt mondta, hogy általában hízni szoktak az emberek tőle, aminek nem közvetlenül a gyógyszer az oka, hanem a kedélyjavító hatása. Ha az embernek jobb lesz a kedve, hangulata, nem szorong, nem ideges, akkor az étvágya is elengedhetetlenül jobb lesz. Én is a szorongás miatt fogytam le, és gondolom, ha egyszer sikerül eltalálni a gyógyszer beállítását és megszűnik, akkor én is hízásnak fogok indulni. Szerintem ez valamilyen szinten törvényszerű, de talán tényleg megelőzhető odafigyeléssel. Hiszen tényleg a bevitt táplálék mennyiségétől hízunk, nem a gyógyszertől, de mivel nagyobb késztetést érzünk a jobb hangulatunk miatt az evésre, ezt kell legyőzni...
Én most kezdtem el a szer szedését, és nagyon nem örülök, h mindenhol azt olvasom, h híznak tőle az emberek:(:(. Én azt várom, hogy a jobb közérzet, és a lehangoltság eltűnése miatt majd sokkal többet fogok kimozdulni, és képes leszek kövezkezetesen tartani a diétámat. Most még egész nap aludnék, és egyáltalán nem mozdulok ki, és nem érdekel semmi..nem mozgok, viszont eszem, mint mindenki más, nem sokat, de ahhoz képest, h csak alszom/fekszem...
Nem lehet az, h aki hízik tőle tényleg csak többet eszik, mert jobban érzi magát? Ha nekem megvanak a céljaim, amik végülis a terápiám részei is(több mozgás, emberek közé menni, a régi dolgaimat amikben régen örömömet leltem újra csinálni...stb), akkor nem fogok hízni.
Mit gondoltok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!