Karácsonykor (+télen), hogy ne hízzak?
Gyagyas vagy? Tobb energiat kell elhasznalnod mint amennyit zabalsz. 2 lehetoseges van.
1.: nem zabalsz
2.: testmozgas
Igy lehet fogyni. Nem bonyolult a dolog.
Nem csak konditerem létezik, el lehet menni futni, túrázni, sétálni, úszni például, ha nincs jég bringázni is, éppúgy, mint nyáron.
Attól meg semmi nem fog történni, ha most az ünnepek alatt eszel süteményt is.
pont ilyenkor akarod mellőzni a sütit? mindent lehet enni, MÉRTÉKKEL!
januártól meg elkezdesz keményen mozogni és mellőzöd az édességeket, és egészségesen táplálkozol!
ja nem 1 hét alatt hízol el
ahogy tartja is a mondás "nem a karácsony és újév között hízol el ,hanem az újév és karácsony közt."
Mértékkel simán belefér, pl.2naponta 1szelet, azonban kalkuláld bele. De persze ezt ne hosszútávra gondold. Csak karácsony körül. És ha mozogsz mellé, mégjobb!
Bár akik nagyon elszántan csinálják, nem esznek ilyenkor sem, csak saját készítésű édesített sütit. Ez is egy opció. Rajtad múlik
Normális életmód mellett nyugodtan megeheted a karácsonyi sütit.
Ha a mozgást tartod, és nem eszed magad félholtra, akkor semmit nem fog csinálni sem a fogyókúrával, sem az alakoddal a karácsony.
Egyáltalán nem hibbant az sem, aki SOHA nem eszik sütit. Persze erre nincs szükség a fogyáshoz, de van, akit a normál süti komolyan megkavar.
Miért ne tudnál mozogni? De ha nem, hát nem, akkor egyél sütit, de ne a csomó egyéb étel mellé, hanem szolid, tápanyagdús, fehérjedús étel mellé, hogy OK legyen a nap.
De 1-2-3 elszállós naptól sem hízol el.
Én fogyni kívánok télen, remélem, összejön. Pont úgy kell, mint nyáron. Legalább ilyenkor tudok mozogni, mert nem melegszem túl, bár nyáron is lenyomtam az edzést, ha összeszedtem magam :D
S ünnepek. OK, most Halloween van, bár nem mindenütt ünneplik... De karácsonyig mi van? Miért kellene 3 hónapon át sütit zabálni (mert 1-2 süti igazán nem kavar be egy normál étrendbe) s nem mozogni, mert csak? Azért ha valamit el akarsz érni, tenni is kell érte...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!