Hogyan HÍZZAK?!
Sziasztok!
15 éves vagyok, 180cm 50kg és fiú! Nagyon vékony vagyok mindenhol, ami már eléggé zavar. Minden póló csak lóg rajtam, semmi nem áll jól (nadrágot találok, de a pálcika lábaim is elég bután néznek ki...)
1 éves korom óta nem eszek húst, lehet ez is befolyásolja a testsúlyom. Ezt nem eldöntöttem, egyszerűen képtelen vagyok megenni, undorodom tőle. Viszont rengeteg szénhidrátot eszek, sok cukorral és nem is sportolok. Mások ettől biztosan meghíznának... De én annyit eszem ezekből, amennyit akarok.
Nos, nem is szeretnék olyan "nagydarab" lenni, sem pocakot vagy akármi, mert igazából örülök, hogy vékony vagyok. De ez szerintem már az alsó határ, és valahogy ki is szeretnék nézni.
Esetleg a konditerem segíthet pl. a karjaim vastagabbá tenni?
Előre is köszönöm!
Féregtelenítést és candida elleni étrendet javasolnék. Nem normális (és nem is véletlen), hogy a hústól undorodsz, míg a cukrot és a sok szénhidrátot mértéktelenül falod. Eteted az élősködőidet, te pedig elfogysz...
Ha több izmot szeretnél, egyél sok fehérjét és kezdj el mozogni.
Köszönöm a válaszokat!
Kettes, szerencsére semmilyen élősködőm nincsen, alaposan kivizsgáltattam, mert bennem is megfordult ilyesmi gondolat.
A fehérjét tejtermékből és tojásból viszem be a szervezetembe, ajánlott a fehérje por edzéshez?
Igen. A te esetedben még a tömegnövelő is jó opció lenne.
Mielőtt elindulsz a terembe,ezt olvasd el :
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!