Hogy kezdjek el újra enni, hogy ne hízzak?
A történet a következő: 7 hónapja szültem a második gyermekem. Sajnos a terhesség alatt ismét sokat híztam, ahogy az elsőnél, de ez akkora gondot nem okozott "volna", mert úgy voltam vele,hogy az Első után is lement 40 kg diétával, sporttal.
Most is így indultam neki, de már a szülés után egy hónappal éreztem,hogy valami nem stimmel a gyomrommal. Étvágyam nem volt, ha ettem,akkor égett, fájt stb. De egy én "okos" egy vártam, hátha valami múló dolog. Elkezdtem mellette ismét futni hetente 3x, azzal nincs gond, de tényleg nagyon keveset ettem-eszek. Volt,hogy két nap alatt egy tányér levest bírtam magamba erőltetni, vagy egy csak egy sült csirkecombot magába. Oké fogytam, bár nem így akartam. Kb. másfél hónapja elmentem gyomortükrözésre, mert éreztem,hogy nem jó ez így. Gyomorgyulladást állapított meg a doki. Kaptam gyógyszert. Most úgy tűnik kezd javulni, már jobb az étvágyam, egy nap többször is bírnék enni. Viszont most elkezdtem tojni azon,hogy mi lesz,ha a "leadott" kilók visszajönnek. Bár tényleg nem így akartam fogyni, azért nem szeretnék hízni, mert annak is örülök,hogy el tudok járni futni, hiszen a cél a fogyás lett volna. Mondjuk nem ilyen áron, de a lényeg,hogy gyógyulok. A gluténtól mintha puffadnék így a doki most próbaképpen pár hétre kérte,hogy hagyjam el. Ezzel nincs gondom, tudok venni gluténmentes cuccokat.
Hogy egyek ismét,hogy lehetőleg ne kezdjen el raktározni a szervezetem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!