Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 20kg kell leadnom, hohy...

20kg kell leadnom, hohy kezdjek neki?

Figyelt kérdés

Elkezdtem a kalória száülálást próbálom 1200alatt megúszni a napokat. Mivel egy nap kb 2pohár vízen élek ezt is próbálom növelni,és eddig egyszer ettem azt is 8kor ezt elosztom 3felé valamint este hután semmit, de ennyi itt meg is akadtam.

Sajnos kisgyerekkel vagyok itthon, egy fizetésből élünk, így minnél olcsóban kell kihoznom mindent. Próbáltam a fehérje port de ekcémás vagyok a fehérjéktől és elviselhetetlenül kijött rajtam. Van szobabiciklink de állítólag az nem jó fohyásra. Fondoltam lépcsőzök monden este mert 10 emeletesben lakunk de nem tudom az jó-e.

Tudtok segíteni merre mozduljak?

2016. ápr. 19. 09:26
 1/3 anonim ***** válasza:

Az este 6 óra után nem eszek hülyeséget felejtsd már el!!! A szervezetednek fogalma sincs, hogy most 6 óra van vagy sem.

Akkor fogsz fogyni ha a bevitt kalóriaértéked kevesebb..

Ha napi 1200 kalóriát ehetsz akkor ezt az értéket kell elosztanod egész napra. Így mindegy, hogy hány órakor eszel, a lényeg, hogy ne érezd kínnak, ne legyél éhes állandóan. Mozogni meg nem árt, mert ezzel is kalóriát égetsz. Lépcsőzés nagyon jó ötlet. Nem csak kalóriaégetés miatt, hanem szépen formálja a feneket. MOndjuk 40-60 perc lépcsőzés jó mozgás. Szoba biciklizés sem rossz hiszen mozogsz. Vízfogyasztásra azt írják, hogy napi 2-3 liter vizet kéne inni. Én ezt nem tudom, mert ugye vannak akik kevés vízzel is beérik. Jó magam is nagyon kevés vizet iszom ami azt jelenti, hogy 1 nap max 1 litert. Mégis eddig fogytam 17 kilót.. Még valamit. A fogyásban sokat segít ha nem eszel kenyeret, pékárukat, édességeket, csokikat, kekszeket..(bár ha belefér a kalóriakeretedbe akkor megengedheted magadnak a kis nassolást)

2016. ápr. 19. 09:34
 2/3 anonim ***** válasza:
Mi az hogy nem jò a szobabbicikli? 28 kg-ot fogytam jò etrenddel ès szobabiciklizèssel.
2016. ápr. 19. 09:53
 3/3 anonim ***** válasza:

A szobabicikli is mozgás és sokkal jobb, mint a lépcsőházban lépcsőzni, persze nem tudom, milyen lépcsőház, de amiket eddig láttam, azokban a szükségesnél több időt nem szeretnék eltölteni...

Nem tudom, mekkora a kicsi, lehet-e vinni túrázni friss levegőre :) Bár sétáltatni úgyis kell. A mozgás egy dolog, nekem nagyon kell a friss levegő is, jót tesz.

Ha mozogsz is, szerintem egyél többet. 20 kiló felesleggel és mozgás nélkül én 2000 kcallal fogytam, oké, nem gyorsan és van, akinek sokkal lassabb az anyagcseréje, így teljesen OK jóval alatta, ha bírod, de 1200 kcal, nagy felesleg és mozgás az koplalásnak hangzik.

Úgy oszd el az ételt, ahogy neked jó. Az nem fontos, hogy este eszel-e, egyél, ha olyankor éhes vagy, ennyi.

A pénz nem nagy gond, egyél sok olcsó zöldségfélét, ha szénhidrátosan eszel, akkor rengeteg olcsó opciód van, ha zsírra alapoznál, akkor megint jól tudsz kijönni... A tojás nem drága, jó kalóriadús és laktató, gyors étel. S persze értékes, komplett fehérjét ad, csak persze zsíros, így 1200 kcal mellett nehéz alapozni rá, mert akkor csak egy kis zöldség fér el mellette s nem mindenkinek való a ketogén diéta. De pár tojás attól még mehet.

2016. ápr. 19. 16:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!