Nagyobb túlsúly esetén milyen mozgással kezdjek neki a fogyáshoz?
Inkább azt írtad, mit nem eszel, azt nem nagyon, hogy mit... Így nem tudok mit mondani. Amit írtál, az szimpatikus. Csak a kalória kevés, de jó esetben érzi az ember, meddig mehet, én nem tudhatom, te mennyit bírsz jól.
Mozogj olyat, amit szeretsz, a gyaloglás jó, a biciklizés is, szerintem a legtutibb, ha teljes testre is edz az ember, de éppenséggel ez nem kötelező.
nagyon alacsony a kalóriabeviteled sajnos, ez így nem lesz jó hosszú távon semmiképp sem.
ésszel kéne nekiállni és sajnos anyagilag is fel kell legyél szerelkezve, mert diétázni normálisan nem olcsó. /de olcsóbb mint szemét kaját enni állandóan amúgy/.
sajnos termbe kéne járni nem kéne spórolnod sem a terembe járással, sem a táplálkozással precíz diétára lenne szükséged
Kedves utolsó, szerintem két hét alatt 4,5 kiló nagyon jó, sőt, talán kicsit sok is, úgy hallottam, hogy 1kiló/hét a legegésségesebb. :) Nem kell rohanni, csak tarts ki és bízz magadban!
Gondoltam hozok nektek egy eredményt, 04.05én kezdtem ezt az 'életmódot', azóta már 91 kiló vagyok és nagyon büszkének érzem magam, hogy sikerült egy hónap alatt 6 kilótól megválnom. :) Egyelőre sajnos a sportot nem sikerült beiktatnom, mert rohamos ütemben közeledem a vizsgáim felé, de júniustól remélhetőleg teljes erőbedobással kezdek bele. Próbálok kis lépésekben haladni, először a 90 a célom, a következő a 85 lesz. :) Sok sikert és kitartást mindenkinek aki hasonló cipőben jár :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!