Ti is így vagytok ezzel? Mit csináljak hogy ne hízzak meg?
Nyaraláson vagyok, első nap már eleve többet ettem de azt mondtam hogy nem baj majd holnap betartom a limitem... Aha aztán ez a mai menüm: 1 banán, 0,75 kg cseresznye, 1 lime calippo, három szelet pite, ma sétáltunk egész nap és után úsztam is egy keveset és nem akart ma már többet enni.. Erre beállítanak sütivel úgyhogy még két szelet süti is lecsúszott.
Ti is többet esztek nyaraláskor? Nagyon sokat fogok így hízni?
Nekem a 3 szelet süti, plusz még két szelet, plusz majdnem egy kiló cseresznye már zabálás.
Többet szoktam enni valamivel nyaralás alatt, de nem ilyen mértékben.
Volt, hogy híztam is egy-két kilót, de utána lement.
calippo, pite, sütemény, ezek az egészségesek?
Mind cukor, ami meg megy zsírba szépen. Persze, ha izmos vagy akkor nem feltétlen.
Ma szinte csak szénhidrátot ettél (bár mennyiségre nekem nem tűnik túl soknak), és minimális fehérjét, ez nem túl jó. A szénhidrát szénhidrátot kíván, így aztán egész nap mást sem eszel. Oké, ez csak pár nap, de teljesen felborulhat az emésztésed, amit eddig nagyjából rendben tartottál, és jócskán csökkenhet az önkontrollod. Szerintem nem éri meg.
Mi lenne, ha a napot egy rendes adag fehérjével kezdenéd (pl. rántotta vagy főtt tojás zöldségekkel), ugyanígy az ebédre és a vacsorára odafigyelnél? Délelőtt és délután pedig beleférne egy kis gyümölcs/süti/jégkrém, lehetőleg nem egy kiló. Ha főétkezésekre nem szénhidrátbombákat eszel, jobban meg tudod majd állni, hogy teleedd magad édes ételekkel.
Figyelj 2 napban -sokkal- tobbet ettel. Oke, megesik. A lenyeg, hogy ne csinalj belole rendszert.
En altalaban megtudom oldani a nyaralas alatt a dietat, igaz delutanonkent megeszem egy-egy gomboc fagyit, de a sok uszassal lemozgom azt.
Amig a tobbiek sutit esznek, te inkabb limonadezz, es igyal minnel tobb vizet! A meleg miatt egyebkent is jobban esik.
Pld.
R: fel csesze cseresznye, fel banan, joghurt, muzlivel
T: 1 kisebb pite
E: hekk, uborkaval
U: a suti helyett igyal jeges teat vagy limonadet, dinnyevel vagy valami mas nyari gyumolccsel
V: salata/parolt zoldseg, rizzsel, 2 db kis pogacsa
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!