Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ti is így vagytok ezzel? Mit...

Ti is így vagytok ezzel? Mit csináljak hogy ne hízzak meg?

Figyelt kérdés

Nyaraláson vagyok, első nap már eleve többet ettem de azt mondtam hogy nem baj majd holnap betartom a limitem... Aha aztán ez a mai menüm: 1 banán, 0,75 kg cseresznye, 1 lime calippo, három szelet pite, ma sétáltunk egész nap és után úsztam is egy keveset és nem akart ma már többet enni.. Erre beállítanak sütivel úgyhogy még két szelet süti is lecsúszott.

Ti is többet esztek nyaraláskor? Nagyon sokat fogok így hízni?

2016. jún. 17. 19:30
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
...és a két darab kis pogácsa vacsorára mi célt szolgál? Pláne a pite, meg a cukros limonádék után?
2016. jún. 18. 14:35
 12/12 anonim ***** válasza:

Én ennél sokkal többet eszem még akkor is, ha igyekszem, hogy fogyjak, bár nem tudom, mekkora szeletek a piték s bevallom, képtelen vagyok ennyi gyümölcsre, ha az cseresznye (datolyából és banánból lazán megy ennyi, de el is rontják a napomat, az nem fogyásra van).

Nem tudom, hány kalóriások a sütik, de van ilyen. Én még azért betolnám a szokásos fehérjemennyiségemet zöldségekkel, az tuti, az nem sérül akkor sem, ha egész nap sütit vagy mézes kenyeret eszem (ami nem gyakori, s ha fogyni akarok, az utóbbit nem teszem. a süti OK, csak én készítsem és számoljak vele).

Nem tudom, mitől híznál, mozgás mellett ennyi evés nem tűnik soknak (de megint, nem tudhatom, hogy mekkorák a sütik és miből vannak).

De pocsék összetétel, én rosszul lennék kicsit.

2016. jún. 18. 15:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!