Mit csináljak, hogy ne hizzak?
Egészségesen táplàlkozok,hetente 4x fél órát sportolok,és mégishizok. Nem értem mi lehet az oka. Nemrég fogytam le 56 kilóról 48-ra,ami tökéletes volt szamomra,és egy hónapig tartottam is a súlyt,de most folyamatosan hízok,és kicsit megijedtem,hogy vissza hízok..Mit csináljak?
(amúgy 17 éves/lány/51kg/159 cm)
48 kg nagyon kevés
nem baj, hogy visszahízol 56-ra
az normális súly.
Anorexia?
Bulémia?
Testképzavar?
Vastag csontozat nem mentség. Attól még ugyanannyi kg kell minden másból, a vastag csontok arra pakolnak rá.
Tehát ha valaki valóban vastagcsontú akkor annak 56 helyett mondjuk 61 jelenti ugyanazt.
159/56 mellett azért már komolyabb izomzat kell, hogy ne legyen felesleg egy lányon s a nulla felesleget nem szálkásan értem, mert az akkor se lesz, ha kigyúrja magát, de az nem is baj.
Ha hízol, jó eséllyel túl sokat eszel. Mozoghatsz akármennyit s lehet bármilyen jó az étrended, a kalóriatöbblet a legtöbbeknél hízást okoz.
Akkor mit egyek?
Reggelire rántottát vagy zabkását eszek, tízóraira almat,ebedrebpedigbmikor mit,rizst hússal,vagy palacsintát(abból is max 2) stb,vacsirabmegbgyümölcsöt,vagy joghurtot,vagy fõtt tojást. Szerintem ez nem ez sok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!