Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miert nem kapok magamnak egy...

Szilard999 kérdése:

Miert nem kapok magamnak egy csajt sem?

Figyelt kérdés

Csajoknak szol!

Szoval,jolnezek ki,itt nem arra ertem hogy jol oltozom,van penzem,hanem jolnezek ki shawn mendes-re hasonlitok,meg bieber -re valami ilyensmi keverek..ezeket mondjak a csajok,megyek mindenhova megbamulnak,kacagnak...hallom egyik csaj szerint cuki vagyok meg szep...irok neki..beszelek vissza is ir..de nem kerdezz vissza..ha nem irok o sem ir..aztan meguntam...Szoval basszus nemkapok magamnak 1 csajt..ha kel kuldok nektek kepet,elkuldom a facebookom is ;)) nezzetek meg...

Csajok irjatok ti...ti mit vartok el ha meglatok egy szep fiut...nemvagyok az a tipus aki odamegy es olyan dumakat mond hogy..a csaj leesik...mindig megszoktam nezni a csajokat szemezgetek veluk :)) ti ilyenkor mit csinaltok? mit gondoltok csajok?...pls segitsetek ;))

2016. szept. 18. 21:00
 1/5 anonim ***** válasza:
mi az hogy "nem kapok magamnak egy csajt sem"? nem vagyunk mi targyak mar bocs.. amugy kuldhetsz kepet szivesen mondok velemenyt:) csak maskor jobban fogalmazd meg a kerdesed mert ez eleg serto..
2016. szept. 18. 21:16
 2/5 anonim ***** válasza:
Ez a "nem kapok" tényleg gusztustalan, mintha neked járna.
2016. szept. 18. 22:50
 3/5 A kérdező kommentje:
Bocsi rosszul...irtam xd
2016. szept. 19. 15:15
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem az a baj, hogy rosszul írtad, hanem hogy így gondolod. A lány nem egy jutalom, ami jár, mert jól nézel ki, vagy nem vagy tajparaszt. Alapból nem "egy csajt" kell csak úgy keresni, hanem kell lennie egy kiszemeltnek.
2016. szept. 19. 16:10
 5/5 anonim válasza:
Én is szívesen mondok véleményt, ha küldesz képet.
2016. szept. 22. 07:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!