Szerintetek csúnya vagyok? Vagy miért nem tudok találni egy értelmes helyes srácot magamnak? A többi lent!
16 éves vagyok,és 8hónapja volt egy 10hónapos kapcsolatom!Azóta nem volt barátom!Talán ennyire csúnya vagyok,hogy nem kellek senkinek?
Itt egy link rólam
Léccy normális válaszokat írjatok!
Nem vagy csúnya inkább átlagos.!!!
És nem áll jól hogy ilyen színekkel sminkeled magad.Nem divat ilyenek,hogy zöld,kék stb...
csak én nem értem a kérdés lényegét?ha volt kapcsolatod akkor meg miért gondolod azt hogy csúnya vagy?:S akinek nincs önbizalma,az tesz fel magában ilyen kérdést,akinek meg nincs önbizalma annak barátja sincs :D mert azért már akinek van,elhiszi magáról hogy szép,stb.:D
de am.nem vagy csúnya
Köszönöm szépen a vőlegényesnek a válaszát!
Jól esett!
Nem azért akarok pasit magamnak,hogy csak legyen valakim,hanem jó lenne ha érezném azt h valaki szeret és mellettem áll mindenben,és én is szerethetek valakit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!