Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek csúnya vagyok?...

Klaumanó kérdése:

Szerintetek csúnya vagyok? Vagy miért nem tudok találni egy értelmes helyes srácot magamnak? A többi lent!

Figyelt kérdés

16 éves vagyok,és 8hónapja volt egy 10hónapos kapcsolatom!Azóta nem volt barátom!Talán ennyire csúnya vagyok,hogy nem kellek senkinek?

Itt egy link rólam

[link]

Léccy normális válaszokat írjatok!

2010. okt. 18. 20:01
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem helyes lany vagy, kar h tul fiatal hozzam :) 26F
2010. okt. 18. 20:43
 12/28 A kérdező kommentje:

Köszi szépen!

Aranyos vagy!

Hát talán fiatal vagy hozzád,talán nem!

2010. okt. 18. 20:45
 13/28 anonim ***** válasza:
Azért nem tudsz találni magadnak egy értelmes srácot, mert azt hogy légyszi, úgy írod "léccy". Az ilyet az értelmes srácok messziről elkerülik.
2010. okt. 18. 21:15
 14/28 anonim válasza:
a vőlegényes vagyok:) szívesen, örülök, ha segíthettem. továbbra se foglalkozz a rosszindulattal, bár ők is csak véleményt írnak le, ízlések és pofonok, benne van a pakliban. én a mai napig nem fogadom el magam, de ez van, ezt kell szeretni. :P
2010. okt. 18. 21:24
 15/28 anonim ***** válasza:

nem vagy csúnya, sőőőőt szerintem nagyon szép vagy:)

majd találsz egy srácot, aki normális, és akivel boldog lehetsz, fiatal vagy még...ráérsz még:)

szerintem nem azon legyél, hogy legyen vkid...tudom, hogy jó ha vki szeret, de érdemes várni egy olyan pasira, aki majd tényleg szeret téged, és nem kihasználni akar, akire számíthatsz, akivel boldog leszel...:)

türelem csajszi...:)

szép vagy ne aggódj:)

2010. okt. 18. 21:26
 16/28 anonim ***** válasza:
Túl rövid a hajad.
2010. okt. 18. 23:18
 17/28 anonim ***** válasza:

Nekem olyan kissé böszme fejed van,de ez csak egy kép:D

Amúgy meg úgy kép alapján nem vagy ronda,csak átlagos ettől még bőven lehetne pasid!

2010. okt. 19. 11:41
 18/28 anonim ***** válasza:

Kicsit férfias arcod van, amúgy nem vészes.

Viszont ez a smink borzalmasan áll, szedd le !

2010. okt. 19. 16:41
 19/28 anonim válasza:

Ez a kép nem a legjobb sajnos.Kellene másik.De ez alapján annyit tudok mondani hogy nem vagy csúnya bár ahogy látom az arcod valóban enyhén férfias.Ezért előnyösebb lenne és jobban állna egy hosszabb fazonú frizura a jelenlegi nagyon rövid.Elmegyek veled fodrászhoz :)

+ tetszenek az ajkaid.Viszont sajna msn-re nem tudlak felvenni mert az nekem nem működik.

Üdv:a másik topikos srác

2010. okt. 19. 17:27
 20/28 A kérdező kommentje:

Nem rövid a hajam,csak fel van tűzve...!

Másik képet nem tudok feltenni ugyan ehhez a kérdéshez,avgy csak én vagyok béna... nem tudom!Ha valakinek kéne kép,akkor írjon privibe!

2010. okt. 19. 17:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!