Szerintetek csúnya vagyok? Vagy miért nem tudok találni egy értelmes helyes srácot magamnak? A többi lent!
16 éves vagyok,és 8hónapja volt egy 10hónapos kapcsolatom!Azóta nem volt barátom!Talán ennyire csúnya vagyok,hogy nem kellek senkinek?
Itt egy link rólam
Léccy normális válaszokat írjatok!
Szija!
Már írtam msn en is, de most itt is leírom csak kicsit részletesebben. Nekem tetszel, hogy kinek vagy szép és kinek nem, az ember függő, nekem szép vagy, és nem is kicsit, ha többször látnálak élőben szerintem beléd is esnék mint ló a meszes gödörbe. :) Noss a kérdésedben már ott a hiba: "Szerintetek csúnya vagyok? Vagy miért nem tudok találni egy értelmes helyes srácot magamnak?"
Ez a világ azt sulykolja belénk hogy kívülről legyünk tökéletesek. És aztán bírál is a társadalom lásd: túl rövid a hajad. A kérdésben pedig ott a hiba, hogy ha jól vettem ki a szavaidból egy értelmes és helyes srácot keresel. Az értelmes srácok rájöttek már arra, hogy a külső bizonyos tulajdonságai mint pl hogy milyen az arcunk és milyen a testünk nem alakítható így születtünk, nem tőlünk függ. DE! Az nagyon is tőlünk függ hogy milyen emberek vagyunk, milyen belső tulajdonságokkal rendelkezünk. Az értelmes srácok a külső mögé tudnak látni, míg a pasik többsége megreked a külsőn és csak az 56-90 kg. húst nézi, meg a szexet természetesen. Aztán rájönnek 10 hónap 1 év után, hogy hoppá ennek a lánynak vannak problémái is, nem olyan makulátlan mint azt elsőre hitték, vagy megunják, vagy kihasználják és otthagyják. De a lényeg az hogy friss hús kell nekik időnként, ez a helyzet, bármennyire is akarják tagadni a birkák, ezért vándorolnak kalandról kalandra, kapcsolatból kapcsolatba. Sok férfi sajnos megreked ezen a szinten míg a lányok többsége továbblép, és más értékekre is kíváncsi. Noss tehát a normális fiúk előbb utóbb eljutnak oda hogy a külső nem minden, sőt, csak nagyon kis tényező. Hiszen attól még hogy valaki jól néz ki, nem biztos hogy kapcsolatban is megállja a helyét, hiszen lehet hogy pl hideg mint a jégcsap. Neked most azt kell eldönteni milyen pasikra vágysz? Mert ha normális pasikat szeretnél akik önmagadért szeretnek akkor gyakorlatilag teljesen mindegy hogyan nézel ki, ha valaki megszeret sminkben, úgyis egyszer le kell mosni, :) és kiderül milyen vagy smink nélkül. Szoktam mondani a divat imádóknak, hogyha csak azt nézik hogyan van felöltözve egy fiú nagyon rá fognak fázni, mert szexnél nem sokan vannak ruhában. :D
Egy szó mint száz, ne rekedj meg a külsőségeken, adhatsz magadra, de soha ne felejtsd el hogy a külső szépség a leg becsapósabb dolog a földön, és később fogsz majd rájönni hogy igazam volt, nem azt kell nézni. Aki pedig a test mögé lát és úgy szeret meg téged, na neked pont arra az emberre van szükséged. Szerintem így leszel boldog, már ha ez az célod. :)
Tehát ne külsőségekre koncentrálj, hanem arra hogy minél jobb legyél, minél színesebb egyéniség, minél szociálisabb, és pozitív személyiség. A többit bízd a véletlenre, és persze ne szalaszd el a lehetőségeket ismerkedni normális fiúkkal. :) Ja és még egy nagyon fontos dolog, mindig önmagad legyél, így beléd fognak szeretni, és nem egy eljátszott szerepbe. :) Röviden tömören ennyi, bocs a litániáért, csak tanultam pszihológiát. :P
Üdv: Masterpingvin
De van skype-om is
picurgirl néven vagyok fent!
Mármint a képeimból:)
És köszi a sz utolsónak:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!