Miért olyan hihetetlen, hogy nem a fiúknak, nem a többi lánynak, hanem magamnak akarok tetszeni?
Azért sminkelek, azért öltözködöm úgy, ahogy, azért hordom a hajam úgy, ahogy, mert nekem így tetszik.
Anyám viszont állandóan beszól, hogy minek megyek fodrászhoz, kinek akarok tetszeni?
Ne rúzsozzam a számat, mert azt a fiúk utálják.
Ne ilyen színű táskám legyen, mert a lány osztálytársaimnak nincs ilyen és ki fognak közösíteni.
Hát úúúristen...
Mindent azért csinálok, hogy magamnak tetszek. Először is, a többi lány véleménye nem érdekel, másodszor meg, ha egy fiúnak megtetszem, akkor az azért legyen, mert olyan vagyok, amilyen, nem?
19/L
"Ne rúzsozzam a számat, mert azt a fiúk utálják. "
Ezt férfi létemre nem tudom hova tenni, már több barátnőm volt, aki ezért nem rúzsozta magát, és nekem kellett felvilágosítani, hogy a normális életkorban lévő férfiaknak inkább bejön, mintsem utálják. Sajnos mindenki a 12 évesekből indul ki akik rühellik h a puszi nyoma rajtuk marad. Egyébként nemtudom, van e olyan akinek nem tetszene.
Egyébként anyukádra nem kell hallgatni, minden konzervatív szülő ilyen.
Kedves Előző!
Én -mivel sulinkban nem lehet-otthon szoktam feltenni egy kis sminket, ahol nincs senki, csak néha az Anyám...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!