Mit tegyek, hogy egy normalis lany legyek? Hogy ne benazzak es hogy romantikus legyek, hogy ne beszeljek hulyesegeket? Egy kicsit magabiztos vagyok de sehogy sem megy a valtozas. Boldog akarok lenni es okos!
ezek elég relatív dolgok(szerintem) és mivel csak a saját szemszögemet mondom el:
-kezdjünk a végén: okos:van könyvtár, mek.hu(lehet elírtam inkább guglizz rá ha érdekel), iskola, gondolom saját könyveid is
-boldog: erre nem tudok válaszolni érdemlegesen mindenkit más tesz boldoggá(de itt is írok személyes példát: feküdj a hátadon órákon át és gondolkodj a világon, politizálj, időnként üss bele a falba, ha van aki cseszeget vegyél egy acélbetétest és nézd végig a menekülésüket[ez jó móka kipróbáltam])
-változás:ahogy idősödsz változol testileg, szellemileg és mentálisan is, ha meg nem akkor akinek nem kellesz olyannak amilyen vagy akkor nem is kellesz neki igazán
-magabiztosság:az jó az kell
-hülyeségek beszélése(ugye nem csak szerintem hangzott ez furán?):nem baj az csak időzíteni kell, tanulj meg uralkodni magadon(napi egyre több idő mozdulatlan állás[egyenesen] szépen rászoktat arra hogy ne beszélj, egyenesen állj)
-romantikusság: ehhez mindig is hülye voltam(mese idő: Febr.15. Lány:"Ha elvileg szeretsz, miért nem mondtál semmit tegnap?" Én:"Miért talán Bálintnak hívnak?") ebből is látszik hogy ezekhez én nem értek(jó mondjuk a Valentin napot az amerikai eredet miatt vetem el[nem magyar ünnep én viszont magyar vagyok-->miért foglalkozzak vele])
-bénázás:szerintem kifejezetten aranyos(nem hittem volna hogy ezt a kifejezést bármire is használom majd azután amikor Tv-ben láttam ahogy egy harci kutya megöl egy embert)
-a normálist most emberi értelemben leírom:becsületes, van tartása, szereti a hazáját és nem libsi/komcsi/amerikai "demokrata"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!