Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akarok szakítani. De ez hihetetlen. Hogy lehetek ekkora se. Ggfej:S?
Figyelt kérdés
18 éves fiú vagyok..összejöttem egy szép lányal..ö 16..lassan 3 hete járunk..de aztkívánom bárcsak nem öt ismertem volna meg..5 napja elterveztük,hogy elmegyünk bulizni barátnöm réka én meg a barátnője leila meg egy srác akivel ismerkedik leila..amikor megláttam a csajt..le sem tudtam róla venni a szemem ..ráadásul írtó édes..kedves aranyos és gyönyörű..azthiszem..ö álmaim lánya..tudom,hogy beteges..de 4 napja csak rá gondolok..képeket nézegetek róla..felvettem msn-re ..és néha beszélgetünk,hogy ne legyen neki feltűnö próbálok úgy...közeledni hozzá..viszont tudom,hogy ez nem lehetséges..hisz valakinek nagyon fájni fog..nem merek cselekedni..viszont a barátnömmel rékával..szakítanom kell..nem szeretném kihasználni..mit tegyek?:S f/182009. szept. 13. 12:57
1/3 anonim válasza:
egyszerű... már amennyire ez egyszerű lehet.. egy huszárvágással mond meg még most a Rékának, hogy sajna nem szereted, és nem akarod kihasználni.. és kezd el ráhajtani a másik lányra, amig valaki el nem happolja előled... sok sikert.. légy kicsit önző
2/3 anonim válasza:
Ezért mondják a fiúkról 25 év alatt h. nem elég érettek!! Sztem szakits, ugy tuti neki is jobb...
3/3 anonim válasza:
Mielőbb szakíts a barátnőddel, ha már így alakult a dolog. Nem hiszem, hogy el kéne mondanod, hogy a barátnője miatt szakítanál vele, egyszerűen mond meg, hogy nem érzed úgy hogy ebből lehetne szerelem és nem akarod hitegetni őt, inkább legyetek barátok. (szerintem).
Leilával kapcsolatban meg hát, nem tudom összejönne e Veled, egy darabig nem hiszem, a barátnők nem nagyon szoktak a másik exével összejönni, főleg nem rövid időn belül. Ez a barátságuk végét jelentheti.
Esetleg a lánynak msn-en elmondhatod, hogy szakítottál a barátnőjével, és megkérdezheted, hogy ettől függetlenül Ő még szóba áll e Veled. Egyenlőre szerintem inkább a barátja akarj lenni és ne a párja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!