Miért nem tetszem magamnak?
Évekkel ezelőtt én is ilyen voltam, de azóta sokat változtam, sokmindent megéltem, mások számára is megdöbbentően éretté váltam. Te komolyan gondolod, hogy egész életedben csak magadat akarod sajnálni? Gondolj bele: a barátaid nem azért bíznak benned, mert göndör a hajad, vagy a szüleid attól még szeretnek, hogy te elítéled magad! Amíg magadat nem tudod elfogadni, addig ne várd el, hogy megérts másokat! Ne csak a rosszat figyeld magadon, keress pozitívumokat is, pl. lehet, hogy a hajad nem tetszik neked, de attól még nézd csak meg, milyen szép a szemed! Vagy attól, hogy hasad nem tökéletes, attól még a lábad szép hosszú és szabályos! Fedezd fel a rejtett értékeidet és azokat hangsúlyozd! És mindig legyen eszedbe: ha szereted magad, úgy, ahogy vagy, akkor mások is szeretni fognak, úgy,ahogy vagy!:-)
L/13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!