Normális hogy rondának hiszem magam? És nem tetszem magamnak?
14 éves vagyok. Azthiszem nagyon ronda vagyok. de nem csúfolnak, és nem röhög ki mindneki, és nem néz mindenki, hogy mi vagyok én... tehát nem lehetek olyan szörnyű.
Más is van így ezzel?
linkelj képet!
ha ronda vagy arról,te tehetsz,már ne haragudj.
az ember képes változni ha ő is akarja.
16:56
Mert ha szerinted valaki csúnya arccal születik arról ő tehet? És ha mondjuk egy csajnak nagyon kicsi a melle arról ő tehet? még sorolhatnám... Van élet a plázán kívül is, az utcán meg nem csak ruhakollekciók és sminkek mennek, hanem embere is vannak mögöttük!
Fiú vagyok... MSN-en mutatnék képet. Ha gondoljátok, írjatok MSN-t ide... és akkor...
Egyébként az orromat utálom.
szia:)
ez teljesen normális:) ebben a korban, sőt sokan még később is mindig találnak magukon vmit, ami nem tetszik...
a megfelelés vágya miatt van ez...szeretne minél több embernek megfelelni, ez persze nem gond, mert talán amiatt van, h nem ismerték el az illetőt eléggé, fiúk esetében nem érzi magát jópasinak, mert nem annyira érdeklődnek iránta...és ez nem jelenti azt, hogy nem lenne jóképű, sőt...ezek a srácok a legjobbképűek és emellett rendesek is, és majd meglátják ezt a csajok is:)
biztos vagyok benne, hogy nagyon helyes fiú vagy:)
csak nem tartozol a nagyképű, nagydumás pasik közé, akik azt gondolják amgukról, hogy ők a legszebbek, és az egójuk maguknál is nagyobb...pedig jórészének nem is lenne oka rá:)
na de visszatérve rád...nem kell ezen aggódnod, h milyen vagy, mert tuti hogy helyes vagy, és ezt magyarázd magadba:)
biztosan van magadon vmi, ami tetszik...mondogasd magadnak, hogy szép pl. a szemem, a szám...és igen is tessék angyobb önbizalmat szerezni:)
de ami nagyon fontos, emelett maradj nagyon rendes, tisztelettudó és kedves fiúka:)
remélem segítettem:)
Szia.
Hát az a baj, hogy annyira megutáltam magam, hogy mindenemben találok hibát =/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!