Miért van az, hogy a tükrözött képemen tetszem magamnak, az igazin pedig nem?
Figyelt kérdés
Mindig lefotózom magam a webkamerán és szerintem egész jól néznék ki rajta, igenám, de amikor tükrözi a gép automatikusan akkor valami nagyon szokatlan dolog jön ki az egészből. Ugye a tükörben amit látunk arcot az nem ugyanaz mint amit mások látnak...2016. aug. 19. 15:59
1/3 anonim válasza:
Webcamerán azt látod, amit más is lát, tehát nem azt amit a tükörben, pont fordítva kellene lennie, hogy a webcamerás kép lenne fura számodra, mert a tükörképedet már megszoktad. Ha megnézed egy idegen arcát a tükörben az is fura lesz neked, minél aszimmetrikusabb az arca annál furább hatást kelt, ha fordítva látod a két oldalt.
2/3 A kérdező kommentje:
1
Nekem két kamerás progim van jelenleg a windows 10-hez. Mindkettő úgy mutatja "élő" adásban az arcomat mint ahogy a tükörben látom magam, viszont közülük egyik fotózás után mindig megfordítja a képet. Tehát bepózolok, lefotózom magam, utána átfordítja és már teljesen más képet látok magam előtt mint amilyenre beállítottam magam. Nagyon zavaró. Elég aszimetrikus az arcom egyébként, lehet ezért is ennyire zavaró, bár azt olvastam, hogy ezzel mindenki így van, hisz senkinek sincs tökéletesen szimmetrikus arca.
2016. aug. 19. 17:21
3/3 anonim válasza:
Tölts le ingyen valamilyen képszerkesztőt és tükrözd vissza a képet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!