Miért gondolják rólam az emberek, hogy alacsony az önbecsülésem ha nem dekoratív férfit választok?
Az évek során bizony volt pár olyan kapcsolatom ahol a férfi egyáltalán nem volt szép vagy helyes sőt, beletudtam szeretni egy olyanba aki 120 kilós. Ez alapján levonta mindenki a konzekvenciát, hogy nekem alacsony az önbecsülésem és ezért választok ilyen embereket. De én úgy érzem a világon semmi bajom nincs, és az önbecsülésem még az egészségesebbek közé tartozik, (néha nem tetszem magamnak) de nem értékelem le magam egyáltalán.
Most megnéztem a Csúf szerelem című filmet ami egy Szépség és a szörnyeteg adaptáció. A pasi jobban tetszett eltorzítva mint normálisan. Ez miért baj hogy nem érdekel a külső sokkal inkább a belső?
Én csinos vagyok, meg szép vagyok a többi ember szerint. (Én inkább az átlagost mondanám.) De most egy viszonylag átlagos lány, bele sem szerethet egy társadalmilag csúnyának tekintett, "nem szép" emberbe? Mióta ilyen felszínes ez a tetves világ?
Itt a srác a filmből:
Mert az emberek felszínesek?
Manapság amikor divat úgy választani társat, hogy az külsőre is passzoljon hozzánk, nem csoda, ha valakiről teljesen más képet alakítanak ki, mint ami a valós.
Teljes mértékben le kell tojni a társadalmat, mert kb mindenbe képesek belekötni. Úgy élj ahogy neked jó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!