Fiúk! 160 cm alatti magasság lányoknál van akinél már kizáró ok ismerkedéskor?
159 cm körül vagyok, 44 kg, és 16 éves. Tehát nem csak alacsony, de még vékony is :D
Ilyen adottságokkal rendelkező lányok már van akinél labdába se rúgnak, bármit is tesznek? :D Nyugtassatok meg, hogy ez nem hátrány.
Mert nálam a pasik esetében sajna hátrány, hogyha túl magas. Engem zavar a magasságkülönbség, alsóbbrendűnek, gyereknek érzem magam.
Itt, gyakorin meg általában azt látom, h a pasiknak a 160-175 magas lányok jönnek be :D
Tudom, hogy úgysem tudok, mit csinálni, de azért szeretném tudni a véleményeket.
Ééérdekes, én azt tapasztalom, csak férfiként, hogy hiába vagyok normális, kedves, jófej, vicces, ha a nőnél nem vagyok legalább 5 de inkább 10 vagy még jobb, ha 15 centivel magasabb, akkor már eláshatom magam... -.-
30/F @ 168 cm
Én bármerre nézek, csak 185+ pasikat látok :D
Elnézést a felháborodóktól, igazán nem rossz szándékkal írtam ki a kérdést, nem, nem tudom a választ, az élő környezetemben azt látom, hogy a magasabb lányoknak van inkább előnye, meg a média is azt sugallja, hogy a tökéletes nő az a magas, hosszú lábú, őzike testalkatú, vékony mondellalkat.
Azt viszont, aki szerint a nők minimum 15 centivel magasabb pasikat keresnek, azt meg tudom nyugtatni, nem :D Szerintem az ideális, az olyan +5-15 centi a fiú javára. Az már mégiscsak zavaró, ha a lány a válláig se ér :(
Nyugi, én 23 éves vagyok, ugyanezekkel a méretekkel és sosem volt gondom az ismerkedéssel. A külső nem minden! ;)
23N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!