Tudom hogy hülyeség. De el lehet érni valahogy, hogy kisebb legyek?
Tudomtudomtudom..lehetetlen. De bármit megtennék hogy csak 1-2 centivel kisebb legyen. Még 2 évvel ezelőtt folytattam egy diétát és azt vettem észre hogy kisebb lettem pár centivel..és én tényleg bármit megtennék hogy ezt elérjem..bármiiiit
(180 cm vagyok)
14/lány
Én meg azért, hogy olyan magas, mint te! Mindenkinek a más kell. :D
Én azt tanácsolom ahelyett, hogy el akarnál bújni és szégyenkeznél(?) a magasságodon, használd ki, váltsd előnyödre.
Személyiségre milyen vagy, kedves kérdező?
"...gondolkozz el azon hogy másnak sokkal nagyobb problémái is vannak(akár testi, lelki) és ilyenkor a te problémád eltörpül a többieké mellett."
Az én törött kezem nem fogja jobban érezni magát attól, hogy a kérdező nem törődik a saját gondjaival. A gépszalag mellett robotoló kínai gyerekmeklányok nem fogják jobban érezni magukat attól, hogy a kérdező nem törődik a saját gondjaival. A szomszéd depressziója nem fog elmúlni attól, hogy a kérdező nem törődik a saját gondjaival. Az árvák nem fogják visszakapni a szüleiket attól, hogy a kérdező nem törődik a saját gondjaival.
Szar sem oldódik meg attól, hogy arra buzdítod az embereket, hogy ne törődjenek magukkal/hogy az emberek nem törődnek a saját problémáikkal. Mindenkinek vannak gondjai, ezerféle - és mindenkinek joga van törődni a sajátjával. A kérdező feltett egy kérdést, és nekem nem lehurrogni kéne, hanem segíteni. Ezzel az elképzeléssel pedig csak lejjebb nyomod a fejét a szarban, amiben nyakig van, nem pedig kihúzod belőle.
1.kérdező.. Jogos..nem kéne foglalkoznom vele,de néha kicsit zavar:/ Ugyanis most azon parázok,hogy valahol 181-et ..valahol 182-t..otthon meg 180-at mértek. Tudom nem kéne kiakadnom ezen,de nekem ez problémát jelent,mivel én bele szeretnék vágni ebbe a "modell" életbe,és már hívtak is csomó helyről,de azt hallottam hogy a max magasság 181. és bár már nem biztos hogy fogok nőni,azért kockázatos. Ezért szeretnék egy-két centivel kisebb lenni.:/
Utolsó kommentelő.. van benne valami:) Attól függ,hogy nézzük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!