Tegnap este szó szerint megkarmoltam (nyilván véletlen) a pocakom, nem vérzett ki, de van egy szép piros csík rajta. Szokták mondani, hogy a kisebb sérülés is meglátszik a babán. Vagy ez tényleg hülyeség?
Figyelt kérdés
2008. júl. 31. 08:21
1/5 anonim válasza:
Ha minden sérülés eglátszana a gyereken,akkor tiszta égésnyom lenne az összes ujja.Legalábbis azén lányomnak,mert főleg pocakosan a végefelé eléggé figyelmetlen voltam a konyhában.
Ez tényleg hülye babona csak.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ, ilyenkor az ember minden hülyesgéet beképzel, de nem direkt!!!
2008. júl. 31. 08:29
3/5 anonim válasza:
szia!
egyetérek az előttem szólóval.
Az első kisfiamnál agyon izgultam magam mert persze mindig történt velem valami, aztán persze semmi nyoma nincs rajta:)
most a második babámat várom, szinte mindig eltalálom a pocimat (persze nem nagy mértékben), de mostmár nem nagyon jár ilyeneket az eszem:)
boldog babavárást!
36 hetes kismama
4/5 A kérdező kommentje:
A második válaszolómnak is köszönöm, mostmár "duplán" megnyugodtam! I
2008. júl. 31. 12:41
5/5 anonim válasza:
szia. én 21 éves lány vagyok,és amikor anyukám velem volt terhes elvolt törve a lába,és a jobb bokámnál bizony ott a nyoma.de ki mit hisz babonának.szerintem nem babaona.de remélem a te babádnak semmi baja nem lesz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!