Miért nem lehetnek alacsony nők sosem szépségkirálynők, nem lehetnek modellek?
Az 1. Nek igaza van
Egyebkent megjegyzem: fotomodellek nincsenek. Vagy cimlaprol, vagy a h&m internetes katalogusarol legyen szo,mindenhol olyan embereket alkalmaznak, akik szintugy modellek, ergo magasak. Nyilvan ujsagba meg cimlapra meg hiressegek is kerulnek.
Remek. Akkor gyakorlatilag diszkriminálva vannak az alacsonyak a szépségiparban. Rám egyébként minden nadrág amit veszek a legtöbb boltban hosszú, mamám szokta felhajtani, mert varrónő. Ha nem lenne, akkor fizethetnék mindig pluszban csak azért,hogy jó legyen rám egy nadrág.
Éltem kint amúgy az USA-ban és ott volt külön alacsony,úgymond petite és magas divat alacsony árfekvésű ruhákban is. Komolyan duci divat meg itthon is rengeteg van, de petite divatról nem tudok.Kint mindig tudtam venni magamnak ruhát, nadrágot, még felsőket is, amiknek nem hosszú az ujja. Itthon viszont nem megy.
Jobban mutat a ruha? Hát igen, ezt hallottam már sokszor, de nem az átlagos alakú, termetű nőkkel kellene foglalkozniuk a gyártóknak? A legtöbb nő valljuk be azért nem modell termettel rendelkezik. ÁÁ, csak ideges leszek.
Hidd el, a szepsegiparban mindenkit diszkriminalnak, meg a magasakat is. A csontsovany lanyokat fogyasra kenyszeritik "tul kover" cimszoval, sot, meg olyan is van, hogy vki tul magas, hogy modell legyen, a ducisagrol nem is beszelve, mellesleg megjegyzem, a duci modelleknel a gyonyoru arc szo szerinti elvaras, nem ugy mint a simaknal.
egyebkent en orulok annak, hogy a gatyak jol allnak a labamon, ugyanis en 173 cm vagyok, viszont te egy szot nem szolhatsz, ugyanis cipovasarlasnal meg szinte mindig a 40-esnel kisebb labuaknak kedveznek, es koztudott, hogy a magasabb embereknek altalaban a labuk is nagyobb. En pl sok cipo, magassarku eseten kulonosen, alig talalok 41-es darabot.
Mert a kifutómodell egy vállfa, ami hordozza a ruhát. Nem azért van, hogy szép legyen, csinos meg formás legyen. A ruha a lényeg, nem a test, a ruha pedig jobban érvényesül, ha nem 150 centis nő viseli. Főleg kifutón.
A szépségverseny meg alapból hülyeség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!