Miért nem lehetnek alacsony nők sosem
szépségkirálynők, nem lehetnek modellek?
Figyelt kérdés
Az alacsony szép nők csak fotómodellek lehetnek gyakorlatilag, ami nem olyan népszerű és nem is ismertek a fotómodellek, ha jól tudom. Az alacsonyak mindig kikerülnek a szépségiparból úgymond, miért. A Miss Hungary-re 170 alatt nem is lehet jelentkezni.
Azert mert ok jobban neznek ki a kifuton.amugy meg miert ne lehetne melluk vagy epp gyonyoru arcuk?!szerintem nezzuk meg a Victoria's Secret modelleitgyunyuruek,van melluk,a testuk bomba es nem csontsovanyan komoly edzes tervuk van es van koztuk olyan is aki mar szult de meg mindig tokely az alakuk.amugy meg bocs de nem hiszem el h nem talalsz magadnak ruhat nem egy alacsony baratnom van es kulonos mpdon megse szenvednek ilyen problemakba mint te pedig ok 158-160cm korul vannak te meg nem hinnem h egy 148cm-es torpe lennel.
2016. márc. 26. 14:00
12/16 anonim válasza:
Egyébként tökmindegy mekkora vagy, ha rád szabják a ruhát, az jól néz ki :D
2016. márc. 26. 16:13
13/16 anonim válasza:
2-es, bárcsak tényleg magasakra szabnák azokat a ruhákat... A legviccesebb hogy a legtöbb ruhát 180-190-es modellen mutatják be, mégis átlagosakra tervezik, 178 centi vagyok és a miniruhákból kötelező jelleggel kilátszik a hátsóm, konkrétan trikó szabású miniruhát veszek ha hosszú trikó kell, a farmer is boka fölé ér általában, az összes szoknya meg idióta hosszúságú mert mindegy meddig ér, de addig biztos nem amíg tervezték.
Fura a divatipar, néha már úgy érzem keresnek egy bizonyos magasságot és alkatot és MINDENT arra gyártanak.
2016. márc. 27. 18:41
14/16 anonim válasza:
Ja és a 4-es harisnyát is épp hogy fel tudom rángatni magamra miközben derékban majdnem lecsúszik.
2016. márc. 27. 18:45
15/16 anonim válasza:
Más az a ruha amiben végigmennek a kifutóban meg amit a boltban megveszel. Ami a modellen van az kimondottan rá van szabva, azért ér le a maxiruha a 190 cm magas csajon is, míg én 175 cm vagyok és bikáig ér a ruha. A boltban sajnos inkább konfekcióméret van és nem annyira nézik hogy oké, mindkét nő pl. egymagas de az egyiknek a törzse a hosszú a másiknak a lába, úgyhogy ha az egyiknek jó a hossz akkor a másiknak az rövid vagy éppen hosszú. Jó neked, ha fel tudod varratni, én magamnak megoldom vagy addig próbálok amíg jó ruhát nem találok. Kicsit magasabb és testesebb vagyok az átlagnál, de azért én is találok a méretembe ruhákat. Max. felvarrom vagy beszűkítem ha valami nem jó, annyira nem nehéz pl. egy nadrág szárát felvarrni.
2016. márc. 27. 21:35
16/16 hunbula válasza:
Volt egy Victoria's Secret Show, amin Nicki Minaj énekelt. Nézd meg. Ezért.
(Amúgy Nicki egy istennő de egy színpadon akkor vagy mindenki alacsony vagy mindenki magas, különben nem néz ki jól. Például a koncertfelvételein a táncosai nem sokkal magasabbak, mint ő :) )
Magas karcsú alakra terveznek a tervezők, ez a megszokott a kifutón. Egyébként a 170 szerintem nem extrém elvárás. Én 172 vagyok, volt szerencsém részt venni olyan "szépség"versenyen ahol én voltam a legmagasabb, de nem is kevéssel, én éreztem hülyén magam a liliputiak között. És hozzá mindegyik csaj full keményen modell akart lenni meg Miss Universe. Hát még mindig várnak rá.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!