Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Magas vagy alacsony nonek...

Magas vagy alacsony nonek jobb lenni?

Figyelt kérdés

Velemenyeket kerek, szerintetek melyik elonyosebb, a ferfiak melyiket kedvelik jobban?

Kort es magassagot is legyszi

2016. máj. 2. 13:52
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha el tudod magad fogadni úgy ahogy vagy akkor édesmindegy. Én alacsonyabb vagyok, de azért nem törpe. Sose volt gondom a pasizással. 162/25/N
2016. máj. 2. 14:15
 2/6 anonim ***** válasza:
Ez sok mindentől függ, nekem pl 190+ cm a barátom, szóval örülnék ha én is magas lennék... de nem vagyok. De az exem 160 cm volt, akkor örültem hogy én is csak 164 cm vagyok.
2016. máj. 2. 14:16
 3/6 anonim ***** válasza:
Én alacsonyabb vagyok(szintén 162,pacsi első.:D),de azért nem is olyan kirívóan picike.Barátnők,más lányok között inkább átlagos,ha van rajtam egy 5 cm-es magassarkú,már teljesen átlagnak,majdhogynem magasnak érzem magam.:) Boltba ha valami magasan van,azt nem nagyon érem el,de mindenki szerint édes,ha segítséget kérsz,mert nem érsz el valamit.:) Engem pasizásban nem zavart,ha 1 fejjel magasabb nálam valaki,az még jól is néz ki.:) Nagyon magas barátom(190 körüli) még nem volt.:) Szerintem amúgy olyan 155 cm,de inkább alatta lehet zavaró a magasság,mind pasik tekintetében,mind más dolgokban.De ilyen is van,el kell fogadni,változtatni nagyon úgyse lehet rajta(kivéve ha az ember mindig magassarkúban van,de azt is le kell venni néha).És meg kell próbálni mindig kihozni az embernek abból,ami van.Én nagyon sokáig 10,15 centivel magasabb akartam lenni,mert azt gondoltam,az a szép,de ennek ellenére lépten-nyomon megkapom,hogy milyen kis cuki vagyok,meg mennyire kis aranyos,és jól áll ez a "magasság".:)
2016. máj. 2. 16:46
 4/6 anonim ***** válasza:

168 cm vagyok, ez tökre átlagosnak számít.

Pont elhanyagolhatóan semmilyen vagyok, mert nem vagyok ilyen kis pici cuki, aranyos lány (mondjuk nem is bánom), de az a magas hosszúcombú lány, aki után minden pasi megfordul, mert nem lehet nem észrevenni.

Egyénfüggő, hogy kinek mi jön be jobban, de úgy vettem észre a magasabb lányokat jobban észreveszik, viszont az már hátrány szokott lenni, hogy nem mernek kezdeményezni, mert ciki, hogy alacsonyabbak nála esetleg.

2016. máj. 2. 19:30
 5/6 anonim ***** válasza:
168 korul vagyok,de inkabb magas lennek. Akar meg 10 cmt is bevallalnek. Ugysem vagyok egy nagy pasizos,nem bankodnek,hogy ez automatikusan kizarja az alacsony ferfiakat.
2016. máj. 2. 22:58
 6/6 mikeXxX ***** válasza:
179 Vagyok és természetesen az alacsonyabbat kedvelem 160 körülieket ! 36F
2016. máj. 3. 11:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!