166 cm/ 12L alacsony? Kb hány centi leszek?
Figyelt kérdés
12 éves vagyok, 166 cm. Ez a koromhoz képest alacsony, átlagos, vagy magas? És hány centi leszek? Anya 168 cm apa 178 cm, és még nem jött meg nekem.2016. ápr. 10. 11:54
1/15 anonim válasza:
Nem alacsony:) És szerintem olyan 170 cm leszel, de ezt így nem lehet megmondani...
3/15 Titusztitusz válasza:
Már hogy lennél alacsony??? Ezek az értékek 12 éves korban egyenesen MAGASNAK számítanak...Amúgy én úgy tippelném a dolgot, hogy felnőtt korodra olyan 175-178 centi körüli leszel majd...Ami érték nők esetében már meglehetően magasnak is számít...Szóval ne aggódj...
4/15 ~OnLány~ válasza:
Ahh,én 20 évesen vagyok 165cm. Tiszta törpének érzem magam,sokan sokkal magasabbak nálam,pedig sokkal fiatalabbak is tőlem.
5/15 Titusztitusz válasza:
4-es...Nehogy most meg már neked legyenek komplexusaid...Nőknél a 165 centis magasság, tökéletesen ideális, és átlagosnak számít...Nem vagy túl magas, de túl alacsony sem...Pont ideális az az érték, amiröl írtál...Szóval inkább legyél megelégedve magaddal, én azt javasolnám neked...
6/15 anonim válasza:
160cm 15/L
166cm 12 évesen magas.
7/15 ~OnLány~ válasza:
Persze,csak körülöttem a lányok magasabbak,tegnap is törpének éreztem magam,mikor körülnéztem.(szórakozóhelyen) Nem hinném,hogy az a normális,inkább a 170.
8/15 ~OnLány~ válasza:
Legalább kérdező magasabb leszel,örülj neki.
9/15 anonim válasza:
Én szintén 166 centi vagyok, és túl magasnak érzem magam néha. 14 éves korom óta vagyok ennyi, most 20 éves vagyok, szóval nem hiszem hogy fogok még nőni. :)
10/15 Titusztitusz válasza:
7-es...Nincs neked egy kicsit kisebbrendüségi érzésed? Ne csináld már...165 centisen "törpének érzed magad"? Ráadásul lányként? Napóleon FÉRFIKÉNT se volt ennyi szerintem, Sztálin se, aztán mégis volt ám önbizalmuk a jelek szerint...És ismerek egy nőcit...Tudod hány centi? 148...És el nem képzelnéd, hogy mennyire vonzónak és csinosnak találom az illetőt...Szóval azért nehogy már kétségbe legyél esve a 165 centi miatt...Hidd el ha mondom:Ez a legideálisabb magasság...És gondolj arra mindig, hogy az égimeszelő lányok meg lehet hogy pont téged írígyelnek, amiért nem vagy 175, meg 180 centis...Lehet hogy ők meg szívesen cserélnének veled...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!