Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » 166 cm/ 12L alacsony? Kb hány...

166 cm/ 12L alacsony? Kb hány centi leszek?

Figyelt kérdés
12 éves vagyok, 166 cm. Ez a koromhoz képest alacsony, átlagos, vagy magas? És hány centi leszek? Anya 168 cm apa 178 cm, és még nem jött meg nekem.

2016. ápr. 10. 11:54
1 2
 11/15 ~OnLány~ ***** válasza:

Talán van.

Rendben,én egyezek amit írsz,nem vitázni akarok,csak értsd meg,hogy itt a környezetemben,akiket ismerek mind sokkal magasabbak.Az önbizalmammal semmi gond,emelt fővel járok,nem ez a bajom.Csak jó lenne még pár plusz centi.

2016. ápr. 10. 17:06
 12/15 Titusztitusz ***** válasza:
Ez esetben hordjál akkor gyakran magassarkut...Neked még kettős hasznod is lenne a dologbol...Egyrészt jól is állna, másrészt pedig tenne rád akkor néhány centit...Jobb dolgod van ezen a téren, mint a 180 centis nőciknek...Most csak képzeld el azt, hogy egy 180 centis nőci felvesz egy magassarkut...Szörnyen kabarés a látvány...De egy 165 centis hölgy igencsak jól néz ki ilyen szerelésben...
2016. ápr. 10. 17:18
 13/15 anonim ***** válasza:
Anno mikor 12 éves voltam én is elértem az 166 cm-t ha jól emlékszem és az osztályban több lány is volt ilyesmi magassággal mint én, szóval nem egy drasztikus magasság a korodban, meg nem is alacsony. 168 cm vagyok egyébként, 23/L.
2016. ápr. 10. 17:59
 14/15 anonim ***** válasza:
Magas.Túl magas.Nem tudom,miért akartok annyira nőni.Miért hiszitek azt,hogy a fiúk a zsiráfokra buknak.Egy nőnek 160 centi a legideálisabb.A 166 még jó,de ennél magasabb ne akarj már lenni.Egyébként 164 a női átlag,már így is az átlag felett vagy.
2016. ápr. 10. 18:19
 15/15 anonim ***** válasza:
Én 31 évesen vagyok 160 cm...szóval engem már bőven leköröztél:)
2016. ápr. 13. 22:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!