Lányok nektek milyen fiúk jönnek be? Mi az amit utáltok?
Nekem az ilyen típusúak:
Meg az ilyen "olaszos" kinézetű fiúk.
Szóval napbarnított bőr, barna/fekete szem, barna haj, ami nincs tövig vágva, inkább legyen mondjuk tarkóig érő, és persze legyen szép mosolya :)
Én utálom az "ecset fiúkat" akiknek tisztára el van szállva az eszük, attól, hogy fekete Mercedes-ük van.
Itt egy "kedvenc" képem:
Egyetértek Sunshinedoll véleményével.
De hogy a kérdésre is válaszoljak, nekem a vékony, közepesen magas fiúk jönnek be, akiknek hosszabb hajuk van, és szakállasak-bajszosak. A hangsúlyos szemöldök, nagy orr, és lapátkezek szintén előnynek számítanak. A karakteres, nem annyira a hagyományos férfiszépség vonz.
Az ecsetfiúk 5 év múlva úgy is kinövik ezt az idétlen stlust. Nekem a latin macsók nem jönnek be, de nem mondanám, hogy utálom őket.
Figyelj! Én nem azért írtam ki, hogy gyalázzak bárkit is.
Kérlek válaszolj a kérdésre, és ne engem szidj. Köszönöm.
Tessék, nekem az ilyenek jönnek be:
De a való életben nyilván nem fogok találni egy olyat sem, akivel összeillenénk, ezért nem ilyen magasak az igényeim :'D
A lényeg, hogy értelmes legyen, legyen saját stílusa, vagy szimplán csak ne legyen egy divatmajom ecset swag-yolo tajgetoszpozitív csíra.
Mondhatnám azt is hogy a lánynak látszó fiúk jönnek be... biztos furcsa, de ez van.
Ami nem tetszik az a férfias, hétköznapi, divat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!