Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ha fel vagytok pörögve egy jónak ígérkező buli előtt, akkor az öltözéketekkel, viselkedésetekkel utaltok arra, hogy ma "erkölcsileg (is) lazább leszek"?
Figyelt kérdés
Ha előre megfontolt szándékból mélyen dekoltált ruhát vesztek fel, akkor fokozottan benne van a pakliban, hogy hagyjátok magatokat megdönteni?2015. okt. 3. 23:59
1/7 anonim válasza:
Meg ha fel is vagyok porogve, es ugy dontok kirakom a mellet, akkor se hinnem, hogy barmikor is csak ugy lefekudnek valakivel.. es el sem tudom kepzelni, hogy barki ilyet tenne.
Vagy tan en vagyok konzervativ es vannak ilyen esetek?:O 17l
2/7 anonim válasza:
Nem. Ha te ezt hiszed akkor valószínű nem volt még lánnyal kapcsolatod vagy túl sok Éjjel Nappal Budapestet nézel. 16L
3/7 anonim válasza:
Az, hogy dekoltált a ruhám, még nem azt jelenti, hogy hagyom magam bárki által megdönteni... a viselkedésben nem tudom, mire gondolsz pontosan.
4/7 A kérdező kommentje:
Valójában azt akartam tudni, hogy ha kihívóbban, lengébben öltöztök az tükrözi-e a laza hangulatotokat, fogékonyságotokat a kalandokra?
2015. okt. 5. 08:07
6/7 A kérdező kommentje:
Ha nem ettől, akkor mitől?:)
2015. okt. 5. 19:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!