Nektek ki a kedvencetek a Violettából? (külön fiúk lányok) És kit utáltok a legjobban? ( külön fiúk és lányok) És kérlek indokoljátok is meg a végén én is elárulom!
Az én kedvencem Diecesca vagyis Fran(Lod♡i) és Diego.Akit utálok,de csak a soriban:az Priscilla,Gery.
Azért szeretem Diecescát,mert szerintem olyan aranyosak együtt.
Priscillát azért utálom,mert nem tetszik ahogy bánik Ludmival és most Viluval.De az tetszik,hogy féltékeny Angiere.
Geryt azért utálom,mert elakarta csabitani Leont Vilutól és bármit megtenni,hogy Leon az övé legyen.De az tetszik,hogy féltékeny Roxyra és kimutatja Leonnak,hogy féltékeny Roxyra és azt higy ő szereti Leont.
Talán még Alexet utálom a tegnapi rész miatt.Dicsekedik Vilu előtt Leonnak,hogy Leon ne higyje őt ellenségnek,pedig az.Na ennyi.
Ui:Te kit utálsz/szeretsz a Violettából?Légyszi mond meg most,izgatottan várom.
Sziaa!
Hú hát a kedvenceim:
Nő karaker- Vilu, Ludmi (Tini, Mechi)- Sajnálom, de nem tud
Hupsz, ezt elrontottam. Na akkor elölről:
Sziaa!
Hú hát a kedvenceim:
Nő karaker- Vilu, Ludmi (Tini, Mechi)- Sajnálom, de nem tudoo választani a két szereplő között. Vilu? Hát számomra ő egy igazi példakép. Imádom a mosolyát, az arckifejezéseit ( :D ) a beszólásait, de leginkább azt szeretem benne, hogy megállíthatatlan (persze jó értelemben). Mindig harcol az álmaiért, akármilyen hülyeséget kell csinálnia (pl. beöltözik Roxi-nak). Nagyon kedves mindenkivel, a gimiben én is azt szoktam magamtól kérdezgetni, hogy "Mit tenne Vilu?", és próbálok hozzá hasonlón kedves és közvetlen lenni.
Ludmi? Ő egy szupernova. De tényleg? Mindene, amilye van, azt ő maga szerezte meg magának. Imádom a beköpéseit és a stílusát is. Megállíthatatlan csillag, a hamvaiból is képes újraéledni.
Férfi karakter- Egyértelműen... GREGORIO. Imàdom :P
És hogy kit utálok? Nos, olyan nincs... :) :P
Sziasztok! Köszönöm az eddigi válaszokat,de még jöhetnek a válaszok!:) Az én kedvenc szereplőm a lányok közül : Ludmi ( Mechiiii <3) Egyszerűen imádom a Violettában is és az életben is! Nagyon szép mindig jól néz ki! És nagyon-nagyon jó a hangja
A fiúk közül a kedvencem: Federico <3 Őt is imádom !Szuper a hangja,a stílusa és szeretem benne hogy elfogadja Ludmillát olyannak amilyen! Én ilyen Fedmilla fan vagyok de nagyon!
Akiket pedig utálok a fiúk közül: Broduey! Egyszerűan nem bírom a stílusát! A lányok közül pedig Camillát utálom! Szerintem nincs olyan jó hangja mint például Vilunak,Ludminak vagy Frannak ! Az öltözködését sem nagyon díjazom! Őket Brodueyyel azért nem szeretem mert Ludmillával mind ketten bunkóak!Ennyi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!