Lányok! Nektek is van olyan szintén lány ismerősötök, akit bámilyen ok nélkül utáltok?
Figyelt kérdés
2015. máj. 7. 22:13
1/1 anonim válasza:
Ok nélkül nem igazán szoktam embereket utálni de néha ránézésre meglehet mondani hogy egy csili-vili cicababáról van szó aki mindenkit átbasz. Viszont külső alapján sose ítélj meg egy embert ha így értetted. Szerintem válj jobb emberismerővé és nem lesz probléma.
Gondolj arra hogy lehet hogy ilyen de biztosan neki se tökéletes az élete.
Én általában azokat az embereket utálom akik rettentően akaratosak mármint nagyhangúak, felhívják magukra a figyelmet, csicsás ruhák tömege, káromkodás, és az agresszivitás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!