Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogy mész oda egy olyan...

Hogy mész oda egy olyan lányhoz, akit nem ismersz, de egy suliba jártok, nincs közös ismerősötök? (lent több)

Figyelt kérdés

Ismeretlenhez könnyű, osztálytárshoz könnyű, ismerőshöz könnyű, buliban könnyű. De így? :o

Mert most így mit mondasz neki ELSŐRE (ez érdekel, utána már nem gond)?

A "Szia"-ig eljutottam :D

Köszi a válaszokat előre.

2015. jan. 8. 19:24
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem értem. A fent említett helyeken hogy mész oda? Pl egy buliba? Próbáld meg ugyan úgy.
2015. jan. 8. 19:27
 2/9 anonim ***** válasza:
Ugyanazt mint bármilyen ismeretlennek, csak vele több a közös mert még egy iskolába is járunk, lehet beszélni vele órákról, tanárokról is, hogy milyen vicces dolgok történtek stb.
 3/9 anonim ***** válasza:
 4/9 A kérdező kommentje:

Nem az a kérdés miről beszéljek vele (ezzel nincs baj), hanem hogy hogy menjek oda?

Mert buliba tánc/meghívom vmire.

Ismeretlenhez, meg akármit mondasz, vagy bejössz neki az első szónál vagy nem. Ez a lány, ha jól látom engem néz sokszor.

Ötletek? :D

2015. jan. 8. 19:53
 5/9 A kérdező kommentje:
Amúgy utolsó, te így szoktad? :D
2015. jan. 8. 19:54
 6/9 anonim válasza:

Dikk ekkora seggségetxdd

Na de.. az tényleg kicsit idétlen ha csak úgy odamész hozzá és beszélsz neki. Rögtön lejön, hogy dugni/járni akarsz vagy tudom is én.

Általában az a jó, ha valamilyen közös "programnál" (pl. DÖK,szalagavató, vagy más sulis hülyeségek)véletlen mellé keveredsz és kinyilvánítod a véleményed,mintha magadnak jegyeznéd meg a dolgot, hogy ez mekkora idiótaság, vagy éppen milyen nagy ötlet.Ezután jó esetben simán szóba elegyedtek. A véletlenek által létrejött beszélgetés a legjobb. Szerintem. Annyira nonszensz amikor csak úgy fel akarod szedni. MÉg ha illedelmesen is próbálod.

Csak mellékesen, nekem többször is bejött. Szval hajrá.

2015. jan. 9. 20:45
 7/9 A kérdező kommentje:
Utolsó köszi :)
2015. jan. 9. 21:46
 8/9 anonim ***** válasza:
korod?
2015. jan. 10. 23:51
 9/9 A kérdező kommentje:
17
2015. jan. 11. 11:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!