Hogy mész oda egy olyan lányhoz, akit nem ismersz, de egy suliba jártok, nincs közös ismerősötök? (lent több)
Ismeretlenhez könnyű, osztálytárshoz könnyű, ismerőshöz könnyű, buliban könnyű. De így? :o
Mert most így mit mondasz neki ELSŐRE (ez érdekel, utána már nem gond)?
A "Szia"-ig eljutottam :D
Köszi a válaszokat előre.
Nem az a kérdés miről beszéljek vele (ezzel nincs baj), hanem hogy hogy menjek oda?
Mert buliba tánc/meghívom vmire.
Ismeretlenhez, meg akármit mondasz, vagy bejössz neki az első szónál vagy nem. Ez a lány, ha jól látom engem néz sokszor.
Ötletek? :D
Dikk ekkora seggségetxdd
Na de.. az tényleg kicsit idétlen ha csak úgy odamész hozzá és beszélsz neki. Rögtön lejön, hogy dugni/járni akarsz vagy tudom is én.
Általában az a jó, ha valamilyen közös "programnál" (pl. DÖK,szalagavató, vagy más sulis hülyeségek)véletlen mellé keveredsz és kinyilvánítod a véleményed,mintha magadnak jegyeznéd meg a dolgot, hogy ez mekkora idiótaság, vagy éppen milyen nagy ötlet.Ezután jó esetben simán szóba elegyedtek. A véletlenek által létrejött beszélgetés a legjobb. Szerintem. Annyira nonszensz amikor csak úgy fel akarod szedni. MÉg ha illedelmesen is próbálod.
Csak mellékesen, nekem többször is bejött. Szval hajrá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!