Szerintetek is csúnya vagyok?
Figyelt kérdés
A barátnőim és a családomon kívül mindenki rondának tart.:(
Már nem tudom kinek higgyek.Itt egy kép rólam: [link]
2010. márc. 19. 20:52
22/28 anonim válasza:
nem vagy csúnya. átlagos vagy :)
23/28 anonim válasza:
Egyáltalán nem vagy csúnya, sőt! Egyedül a szemöldöködön kéne változtatni, kiszedethetnéd egy kicsit. De szerintem helyes arcod van.
24/28 anonim válasza:
Szerintem nagyon szép vagy :D jó a hajad :) viszont szerintem is valami kicsit kisebb fülbevaló kéne...
25/28 anonim válasza:
hát Nekem nem tetszel,de biztos van akinek igen:)
26/28 anonim válasza:
Szerintem aranyos vagy rajta meg minden, mint ahogy sokan mondták, főleg ha nagyobb leszel, pasikat alig tudhatod majd magadról levakarni :] 18/F
27/28 anonim válasza:
Egyáltalán nem vagy csúnya...:) Bár én a helyedben biztosan barnára festetném a hajam (ha jól látom már festetve van). És a hajam nem így hordanám, hanem "felpukliznám" a frufrunál. Remélem érted amit magyaráznék...:)
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!