Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek is csúnya vagyok?

Szerintetek is csúnya vagyok?

Figyelt kérdés

A barátnőim és a családomon kívül mindenki rondának tart.:(

Már nem tudom kinek higgyek.Itt egy kép rólam: [link]

2010. márc. 19. 20:52
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarok látatlanba vádaskodni, de előfordulhat hogy a személyiséged, kisurágzásod miatt ez a véleményük rólad. Ez egy csúnya lányt széppé tehet, és egy szépet csúnyává. Nem ismerlek, így nem ítélkezem, csak felvetettem hátha ez az oka.
2010. márc. 19. 21:11
 12/28 anonim ***** válasza:

Aki azt mondja, hogy ronda vagy az csak féltékeny : D

13/L

»F«

2010. márc. 19. 21:14
 13/28 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem vagy csúnya. :)
2010. márc. 19. 21:19
 14/28 A kérdező kommentje:
Ohhhh!Köszönöm mindenkinek a válaszokat.Nem azért tettem fel a kérdést mert dicsértetni akartam magam,hanem mert tényleg sokan mondták a hátam mögött hogy nem vagyok egy szépség.Főleg a sulimban és a kézis csapatban ahova járok mondják... Na mind1.Örülök hogy ti máshogy gondoljátok.Pussszi Mindenkinek.:))))
2010. márc. 19. 21:26
 15/28 anonim ***** válasza:
Azt a fülbevalót szerintem felejtsd el,a szemöldöködet szedesd egy kicsit vékonyabbra,formásabbra,vágass egy jó frizurát és ne húzd ki alul a szemedet.Nekem is ilyen és szomorú kiskutya fejem lesz tőle.Csak felül és tussal vagy ha alul is szereted akkor max középig olyan macskásan.Ennyi!Az arcformád nagyon szép.Csak nem hozod ki magadból a legjobbat.Kísérletezgess,még fiatal vagy!
2010. márc. 19. 21:50
 16/28 anonim ***** válasza:

elso vagyok.

megneztem a tobbi keped iwiwen. kizart dolog, h barki azt mondta h csunya vagy. Ha kicsit idosebb lennel jarnak veled. :))

2010. márc. 19. 21:56
 17/28 anonim ***** válasza:
szerintem is szép vagy:)
2010. márc. 19. 21:59
 18/28 anonim ***** válasza:
szerintem egyáltalán nem vagy csúnya!!
2010. márc. 19. 22:09
 19/28 anonim ***** válasza:

Semmi baj nem lenne veled, ha kihoznád magadból a szépet!

Ezt a fülbevalót sürgősen cseréld ki, mert nagyon-nagyon gáz!

A hajaddal pedig kezdj valamit, olyan elhanyagoltnak tűnik! Pedig egy szép haj nagyon sokat számít!

A rondától nagyon távol állsz, nem értem miért tartanak annak... Aranyos, szép arcod van!

2010. márc. 19. 22:24
 20/28 anonim ***** válasza:
Szerintem szép vagy,ne hallgass másokra. Biztos irigyek... 19/F
2010. márc. 19. 22:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!