Szerintetek is csúnya vagyok?
Figyelt kérdés
A barátnőim és a családomon kívül mindenki rondának tart.:(
Már nem tudom kinek higgyek.Itt egy kép rólam: [link]
2010. márc. 19. 20:52
1/28 anonim válasza:
nemvagy csunya. egy aranyos, atlagos kislany vagy, aki idosebb korara igazi bombazo lehet.
2/28 anonim válasza:
Szerintem szép lány vagy!!!! :) Nekem semmi bajom nincs a kinézeteddel olyan kis aranyos kissima babaarcod van!
17/L
3/28 anonim válasza:
Hát helyes lány vagy, de azok a függönykarikák nekem nem jönnek be.21L
4/28 anonim válasza:
Ki az a mindenki? Hülyék, de Te is, ha elhiszed nekik. (meg akkro is, ha csak azért tetted fel a kérdést, hogy dícséreteket kapj)
5/28 anonim válasza:
El ne hidd már, hogy csúnya vagy! Ez nem igaz, nagyon helyes, aranyos kis pofid van! Ki mindenki mondja, hogy ronda vagy? Fiúk, lányok, barátaid, osztálytársak? Lehet, hogy csak irigykednek!?
6/28 anonim válasza:
Nem vagy csúnya. Szépike vagy :P :D
18/F
7/28 anonim válasza:
így aranykarikával nem vagy szép, de ha kiveszed akkor tiszta aranyos:)
9/28 anonim válasza:
Mondta neked valaki, hogy csúnya vagy? Mert nem igazán tudom elhinni.Aaranyos lány vagy, semmi csúnyát nem látok benned. Lehetséges, csak beképzeled, hogy csúnyának tartanak. Mindenkinek van ilyen korszaka, majd kinövöd, nyugi :) Fel a fejjel!
10/28 anonim válasza:
Ez a fülbevaló a csúnya inkább.. de te nem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!