Miért nézitek le az alacsony embereket?
Akinek nem inge ........
De komolyan, annyian vannak akár fiúk, akár lányok, akik bevágnak egy olyan ' mi van, te kis törpe ? ' képet és van aki szavakkal is sértegeti az alacsonyabbakat, csak a logikát nem értem ebbe
A magasságról nem tehet senki, akkor miért csúfoljátok őket ? Mit tehet ő arról, hogy te 210 vagy és ő csak 160 ? Intelligens válaszok ??
Sajnos sok esetben ténleg lenézik az alacsony embereket, főleg az alacsony fiúkat. Én 30 éves vagyok és 160cm. Egy alacsony csaj, az aranyos, nem szúr szemet. De egy alacson srác sok esetben igen.
Pl.: egy alacsony, mondjuk 150cm lány miért köti ki h neki csak min. 170cm-es pasi kell? (Több ilyennel találkoztam és láttam, nem egyedi eset.) Aztán egy másik pl. fizettem valahol és 2 csaj mögöttem: "nézd már kis törpe..." Stb. Egy alacsony embernek igen is sokkal jobban meg kell küzdeni mindenért. Miért nincs a reklámokban alacsony átlagos szereplő? Mindenki kigyúrt és magas. Mert ez a trendi. Soha nem csúfoltam ki senkit azért mert olyan amilyen. Miért nem várhatom el ezt én is?
Kedves utolsó (00:03-as)!
Ne is foglalkozz velük, hiszen látod, mennyi korlátolt ember van...
Normális egyén ezért nem gúnyolja ki embertársát! Tudom, hogy neked esik rosszul, de mégiscsak az ő szegénységi bizonyítványukat mutatja.
Az én érzelmi(!) intelligenciám szinte már alacsonyabb, mint egy autistáé, de ezt még én is képes vagyok átlátni. Nagy tahó, aki ilyen dolgokon viccelődik!
Én is csak 165 cm vagyok (jóindulattal...). Hidd el, az se jobb, ha azt mondják ez aranyos. Már elnézést, de akar a faszom aranyos és cuki lenni!!! - Így sokkalta megalázóbb és csak erősíti a kisebbségi komplexusomat.
Most mondhatnák (és mondják is sokan), hogy hordjak magassarkút. Viszont nekem nem tetszik és egyáltalán nem passzolna a stílusomhoz. Másrészről védtelennek érzem magam benne. Ergo, több kárt csinál, mint hasznot.
Nekem is tetszenek az 190 cm magas férfiak, de szigorúan csak a magazinokban! (Mert hosszabb a lábuk és emellett jól lehet őket öltöztetni.)
Az életben max. 180 cm ami még (számomra) megfelelő. Persze ez nem szentírás, rugalmas vagyok a témát illetően, hiszen a személyiség (is) fontosabb.
Nekem pl. nincs problémám a 160 cm körüli férfiakkal sem. Van, aki pont úgy szexi, ahogy van.
Azt sajnos el kell fogadni, hogy sok nőnek fontos, hogy a párja magasabb legyen nála, mert így érzi magát biztonságban. De ez egy olyan dolog, hogy nekem pl. nem jönnek be a vörösek.
Azt szerettem volna ezzel kifejezni, hogy szinte mindenki beleesik néha egy-egy "kizárt" halmazba. Emiatt nem érdemes szomorkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!