Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért nézitek le az alacsony...

Miért nézitek le az alacsony embereket?

Figyelt kérdés

Akinek nem inge ........

De komolyan, annyian vannak akár fiúk, akár lányok, akik bevágnak egy olyan ' mi van, te kis törpe ? ' képet és van aki szavakkal is sértegeti az alacsonyabbakat, csak a logikát nem értem ebbe

A magasságról nem tehet senki, akkor miért csúfoljátok őket ? Mit tehet ő arról, hogy te 210 vagy és ő csak 160 ? Intelligens válaszok ??

2010. márc. 9. 18:29
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
illetve, ha nem magadról beszéltél akkor az ismert alacsony személyt, mert valakiről gondolom példát vettél én még sose láttam, hogy buszon csak úgy beszólnak egy ismeretlen lánynak, hogy mivan te törpe :)
2010. márc. 9. 21:20
 12/23 anonim ***** válasza:
még azt nem értem miért úgy írtad a kérdést mintha minden ember a világon lenézné az alacsony embereket? ne minősítsd magad ilyen könnyen.
2010. márc. 9. 21:22
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

Kétlem, hogy 175 lennél, ha ennyire mélyen érint, ha valaki egy rossz, egyáltalán nem bántó szót szól azokról, akik épp 10 centivel kevesebbet kaptak, mint egy átlagember.

Szimplán kisebbségi komplexusod van, és ehhez egy nagyon nagy arcod, amiből igazán visszavehetnél, mert nem azért van az oldal, hogy kérdezz, aztán ha valaki hajlandó válaszolni - örülj, hogy egyáltalán méltat rá - leugatod.

2010. márc. 9. 21:40
 14/23 A kérdező kommentje:

Hidjetek amit akartok, én tényleg nem vagyok alacsony és igenis érdekel a téma, mivel vannak alacsony barátaim és ezért

Ami pedig az arcomat illeti, nagyképű vagyok, és ? :-) Épp azért, mert ez nem pszicho- kategória, ne oktasson senki szociológiából, mert van elég ismeretem és nagyképűnek lenni okosan is lehet, szóval okuljatok az életből,ha nem hiszitek

Ennyi

2010. márc. 10. 13:41
 15/23 anonim ***** válasza:
Hűűűhaaa :D...oda ne rosáljunk...
2010. márc. 10. 13:55
 16/23 anonim ***** válasza:
33%

Ilyenkor fáj az embereknek, hogy vannak egymás iránt érző emberi lények is még...(:

És igen, többen lenézik az alacsony embereket, mert az egész világ szinte az általános iskola 3. osztály szintjén van, mert sokak mindenbe belekötnek...(tisztelet a kivételnek!)

Én nem foglalkozok vele, aki szeret, ismer, az elfogad 158cm-esnek is. :D

2010. márc. 10. 16:44
 17/23 anonim ***** válasza:

Nem szociológiából 'oktatlak', ez szimpla etikett, vagy ha már szerencsére a net választ el minket egymástól netikett, amiről ezek szerint halvány lila gőzöd nincs.

Nekem is van alacsony ismerősöm, sőt két legjobb barátnőm is bőven 160 cm alatti, mégsem írok háborgó kérdéseket, hogy idiótának nézzenek.

Mellesleg nekem ne mondja senki olyan, hogy okos, aki a higgyetek szót dj-vel írja...

2010. márc. 10. 17:52
 18/23 A kérdező kommentje:

17:52 : ne verd itt feleslegesen a nyálad, a hidjétek sosem lesz ' higgyétek ' , te analfabéta BÉNA CIGÁNY PURDÉ! !!!

részemről a vita bevan fejezve

romákkal úgysem tárgyalok, csak majd amikor találnak saját országot maguknak, vagyis SOHA

CSá és ide többet ne irjál !!! Mert senki sem kiváncsi a bunkó véleményedre ! És tanulj meg beszélni és helyesen irni, te fosos szájú paraszt

2010. márc. 10. 17:59
 19/23 anonim ***** válasza:

szállj magadba anyukám és vedd elő a szótáradat! :D

a higgyétek szót 2 ismétlem igen 2 gy-vel írjuk...megtanulhattad vna igazán az általános iskolában ha már másra (pl:tiszteletre) nem futotta.Nem mást kéne lehurrantani,amikor neki van igaza,meg jönni a cigánydumával te szánalom! Inkább nézd meg a válaszokat és mellé a saját válaszaidat! Nah ki volt a bunkó?...

2010. márc. 10. 18:20
 20/23 anonim ***** válasza:

Ő nem volt bunkó, viszont ahogyan te vissza pofázol az valami irdatlanul ocsmány szint alatti szövegelés.

Különben is hogy jön ide, hogy cigány vagy nem? Kit érdekel...

2010. márc. 10. 20:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!