2012-ben elviszik az alacsony energiaszintű rossz embereket az UFÓk?
Lehetséges, hogy úgy lesz a világvége, hogy az idegenek elviszik innen a rossz embereket ? A rosszaknak alacsony szellemi energiájuk van így könnyen megkülönböztethetők.
"... életünk is ezt a gyorsulást energiaszintünk emelésével lehet elvinni. ..... "
És ezek után a paradicsomi állapotok visszatérnek a földre, mint amikor az elődeink az ufók, itt éltek a földön ! Az lesz az ítélet, hogy az idegenek elviszik az alacsony energiájú gonosz embereket és a jók meg itt maradnak.
Hogyan vélekedtek ti.
"Persze, hogy elviszik őket. És vendégül látják őket a Vénusz felszíne alatti palotájukban, ahol a kozmikus energiagenerátorok működnek, és Uri Geller innét irányítja az emberiség sorsát mozgató energiahullámokat."
HAHAHAHAHAA!!! Istenem olyan beszólások vannak ezen az oldalon hogy besz.rok a nevetéstől!! :)
Na de komolyra fordítva a szót! Ide figyeljen minden olyan barátom aki hisz ebben a 2012-es világ végében!
Ezt az egyik újságban olvastam (Metropol) ahol szó eset a Maja naptárról és annak 2012-es világ végéjéről, nos az a nagy büdös helyzet hogy nem lesz világvége 2012 december 21-én és mért nem? Mert ugyan is a Maják akkor kezdik el folytatni a naptár készítését az Őseik tiszteletéért vagy mi, és csak a Hollywood-i filmek etetik az emberek agyát ezzel a világvéges cuccal és veszik ezt olyan nagy dobra holott a Maják egyáltalán nem aggódnak attól a ténytől hogy egyszer majd "2012. December. 21-én" eljő a vég, mert ők tudják hogy csak humbug az egész szóval nem kell besz.rni nem fog történni semmi. :) De ha még a leírtak alapján továbbra is hisztek benne akkor csak annyit tudok nektek mondani hogy ez a ti bajotok én tudom hogy nem lesz semmi így boldogan fogom leélni az életem anélkül a tudat nélkül hogy 2012-ben véget érne bármi is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!