Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért nézitek le az alacsony...

Miért nézitek le az alacsony embereket?

Figyelt kérdés

Akinek nem inge ........

De komolyan, annyian vannak akár fiúk, akár lányok, akik bevágnak egy olyan ' mi van, te kis törpe ? ' képet és van aki szavakkal is sértegeti az alacsonyabbakat, csak a logikát nem értem ebbe

A magasságról nem tehet senki, akkor miért csúfoljátok őket ? Mit tehet ő arról, hogy te 210 vagy és ő csak 160 ? Intelligens válaszok ??

2010. márc. 9. 18:29
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
44%
te gondolom a 150esek közé tartozol:(
2010. márc. 9. 18:33
 2/23 anonim ***** válasza:
100%

tudod manapság elég sok a bunkó sajnos:S

mindenért piszkálják már azt e,bert, de ezt nemszabad felvenni

amikor egy gyerek ilyet szól be h mivan törpike(gondolom menő lenézően beszélni másokról), hát az magát minősíti

Ne foglalkozz ezekkel tényleg, mert attól még lehet vki elbűvölő h alacsony

ha pedig nagyon zavar szólj vissza neki, hátha egyszer leáll:)

2010. márc. 9. 18:36
 3/23 A kérdező kommentje:

Most ne hari, első, de azért a te IQ-d sem lehet valami magas.....

Nem is válaszolsz a kérdésre és még hasból is vonod le a következtetéseket

Nem, én 175 cm vagyok

2010. márc. 9. 18:37
 4/23 anonim ***** válasza:
100%

Hogy mért nézik le őket?? ez akkora baromság..mostmár sztem nincs ilyen..maximum az általános iskolában a 3.osztályban.

Mindenki mindenkit bánt..nem kéne áltálánosítani.Egy magas embert is simán lenéznek.mondván,h mekkora colos már..milyen gáz,milyen szerencsétlen.Az előző hozzászóló,meg azért mondta h ne foglalkozz senkive mert azthitte téged bántottak ilyennel...mivel nem értem,h akkor miért bánt téged ez a téma..sztem tök tárgytalan ,és lerágott csont

2010. márc. 9. 18:42
 5/23 A kérdező kommentje:

18:42 - ez a TE véleményed, köszi hogy leirtad, másodjára ne válaszolj

SZEVASSZ !

2010. márc. 9. 18:43
 6/23 anonim ***** válasza:
100%
csak azt nézik le akik max szánalomra méltóak (mert úgy viselkednek) nem pedig a magasság miatt.Ahogy az előző írta, már ez csak az ált.iskolában érvényes..gyerekek közt,sokszor inkább a magasak mondják, h bár lehetnék alacsony...
2010. márc. 9. 18:53
 7/23 anonim ***** válasza:
77%

Nálunk pont ellenkezőleg van, az alacsonyakat tisztelik, a magasak meg le vannak szólva...

13éves Lány vagyok, legmagasabb az osztályban, pedig csak 173cm vagyok, és kapom folyamatosan azt hogy "Nézd már, mekkora létra" meg egyebek. Jobban szeretek nagy társaságban lenni, mert ott inkább kicsinek számítok, és ott a barátok törpéznek :) De csak a korom végett... :) Örülj hogy alacsony vagy:)

13/L

2010. márc. 9. 19:00
 8/23 anonim ***** válasza:

Én 160 vagyok, de nem veszem észre, hogy nagyon lenéznének.

Igazából rettenetesen zavar a magasságom és komplexusaim is vannak emiatt, de nem mutatom a külvilág felé.

Ha valaki belém köt sosem hozza fel a magasságot. Egyébként érdekes, nem is értem, most hogy belegondolok... Mindig olyan sértéseket vágnak a fejemhez amiknek nem nagyon van alapjuk. A magasságot valahogy kihagyják, pedig én simán leállok vitázni egy 185 magas emberrel is.

Szerintem aki ilyen embereknek beszól az nagyon bunkó és érzéketlen, neveletlen. Én is tudnék ilyesmiket mondani szokszor de elvből nem teszek ilyen "neked meg micsoda hatalmas orrod van" "én nem ugatnék ilyen nagy fejjel" stb. megjegyzéseket. Ezekről az ember nem tehet. Csak olyannal vágok vissza, amiről tehet és amin lehetne változtatni.

2010. márc. 9. 20:59
 9/23 anonim ***** válasza:

Engem max az alsó tagozatban csúfoltak vele, kb 3 napig.

És nem néznek le...155 centi vagyok. És én imádok alacsony lenni, mondjuk nekem arányosak a kilóim szóval nem vagyok tömzsi.

2010. márc. 9. 21:12
 10/23 anonim ***** válasza:
Mert csak úgy lehet rájuk nézni.Ja te más értelemben értetted.Egy magas embert is bármikor lehet csúfolni szerintem téged csak nem kedvelnek.
2010. márc. 9. 21:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!