Mi a véleményetek Móniról, a youtuberről? (Móni szépségvilága)
Figyelt kérdés
2015. júl. 20. 20:54
11/15 anonim válasza:
Én nagyon szeretem,főleg azért mert nem vigyorog a videói alatt,nem játssza meg magát.Sminkelni nagyon jól tud,csak az erősebb színeket kedveli,de ha jól megnézed maga smink nagyon szép,maximum a szín nem áll jól neki.És nagyon jó stílusa van.
12/15 anonim válasza:
Én szeretem. Igaz ő szereti a rockot én meg nem, de ha tudom, hogy nem érdekel a videója akkor nem nézem meg. am jó fej és ügyes
13/15 anonim válasza:
Szerintem nagyon szórakoztató, szép és okos lány.
14/15 anonim válasza:
13-as! Ha neked ő okos, akkor nagyon furcsa fogalmaid vannak az okosságról.
Móni egy butácska, kulturálatlan hölgy, aki unja, amit csinál, de jó az a pénz, amit keres vele. Képtelen elfogadni a kritikát, konkrétan leugatja az olyan emberek fejét, aki építő jellegű megjegyzést tesz neki. A rajongói pedig minden szelekció és gondolkodás nélkül védik, mint valami szekta.
Meg kellene tanulni végre az, hogy szeretek valakit, nem egyenlő a "bármit megtehet"-tel. Dehát mit várunk 12-14 éves lányoktól?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!