Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek Móniról, a...

Mi a véleményetek Móniról, a youtuberről? (Móni szépségvilága)

Figyelt kérdés

2015. júl. 20. 20:54
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
13%
Én nagyon szeretem,főleg azért mert nem vigyorog a videói alatt,nem játssza meg magát.Sminkelni nagyon jól tud,csak az erősebb színeket kedveli,de ha jól megnézed maga smink nagyon szép,maximum a szín nem áll jól neki.És nagyon jó stílusa van.
2015. júl. 26. 09:26
 12/15 anonim válasza:
12%
Én szeretem. Igaz ő szereti a rockot én meg nem, de ha tudom, hogy nem érdekel a videója akkor nem nézem meg. am jó fej és ügyes
2015. aug. 1. 23:35
 13/15 anonim válasza:
25%
Szerintem nagyon szórakoztató, szép és okos lány.
2016. febr. 2. 22:14
 14/15 anonim ***** válasza:
96%

13-as! Ha neked ő okos, akkor nagyon furcsa fogalmaid vannak az okosságról.

Móni egy butácska, kulturálatlan hölgy, aki unja, amit csinál, de jó az a pénz, amit keres vele. Képtelen elfogadni a kritikát, konkrétan leugatja az olyan emberek fejét, aki építő jellegű megjegyzést tesz neki. A rajongói pedig minden szelekció és gondolkodás nélkül védik, mint valami szekta.

Meg kellene tanulni végre az, hogy szeretek valakit, nem egyenlő a "bármit megtehet"-tel. Dehát mit várunk 12-14 éves lányoktól?

2016. márc. 10. 22:08
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
ez a Máuni :DDDD
2016. júl. 12. 21:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!