Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek Móni Szépség...

Mi a véleményetek Móni Szépségvilága-ról?

Figyelt kérdés
2015. febr. 8. 13:14
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nem ismerem őt, szóval ha linkelsz róla nekem valamit, írok szívesen véleményt.:)
2015. febr. 8. 13:19
 2/11 A kérdező kommentje:

Rendben. :)

https://www.youtube.com/channel/UCNfnVWPtHyXbvnjVe3xfmlA

Itt a csatornája, de valami mostani videót nézz. :)

2015. febr. 8. 13:31
 3/11 anonim ***** válasza:
87%

Ójaj. Hát.. Igazán értékelem, amikor valaki valamit tényleg szeretettel, lelkesedéssel csinál, és ömm... nem szeretek rosszat mondani senkiről, de ezt nem kellene erőltetni. Azok a videói tetszenek, amikben esetleg termékeket mutat be, hasznos, de egyszerűen a hangját nem tudom elviselni. Úgy beszél, mint aki az életét is megunta, több szín kellene bele, meg egy kis pörgés, a mosolygásról pedig ne is beszéljünk. Akár hány videóját elkezdtem nézni, egyikbe se mosolyog szívből, mindegyikben csak az az erőltetett vicsorgás van, vagy olyan depressziósokat megszégyenítően lefelé áll a szája, ami egyszerűen taszít engem. Ilyen lányt nem nézek szívesen se élőben, se videón keresztül.

A sminkes videói még ennél a termékbemutatós videóinál is rosszabbak. Ezt azért írom, mert egyszerűen nem szép a lány. Tehát, rosszul jön ki az egész. Egy olyan lány osztja szépségből az észt, akinek nincs, és amúgy tehetne ellene. Pl napi 1-1,5 óra mozgás jót tenne neki, ahogy a pufi arcát meg a nyakát nézem. A többi részét nem láttam a lánynak, de sejtem, hogy milyen testalkata van.

Ami még nem tetszik a videókban, hogy úgy ül szerencsétlen a kamera előtt, mintha valaki fegyvert fogna rá, ijedt feje van, ami néha átmegy szomorkásba, szóval, egyik videóban sem olyan vidám... ez zavaró nekem.

Nem leszólásnak indult amúgy ez a vélemény, de mégis az lett. Az a helyzet, hogy még jó is lehetne ez az egész, de a sminkjei borzalmasak, meg a random videói is, azokat nem kellene erőltetni. Viszont a termékmutogatósak egész jók, de abba meg könyörgöm, mosolyogjon már egyet úgy magától is.. Ez csak az én véleményem. Ezekkel kellene valamit kezdeni.

2015. febr. 8. 13:47
 4/11 anonim ***** válasza:
56%
Amikor képeket készít mindig biggyeszti a száját, meg grimaszol. Viszont a halloweeni sminkje jó lett.
2015. febr. 8. 14:22
 5/11 A kérdező kommentje:

Egyik videójában, azt hiszem "Az őszinteségről"-ben elmondja, hogy neki nem tetszenek az ilyen videósok (mint pl. Follow Anna, ezt nem mondta, csak gondolni tudom...) akik videózás közben olyan pörgősek, állandóan vinnyognak, meg nevetnek. Oké, ez néha engem is idegesít, de azért valami kis vidámságot vihetne a videóiba, mert így olyan, mintha kényszerből/csak a pénz miatt csinálná.

Az én véleményem:

Régebben nagyon szerettem, most már kevésbé. Pl. rájöttem, hogy iszonyat bunkó. Néztem az egyik ilyen haul-os videóját, amiben meg kell hagyni, hogy nem az alakjához megfelelő ruhákat rendelt és mutatott.A kommentek fele erről szólt, valaki udvariasabban elmondta, hogy ezek a ruhák nem tetszenek neki meg rondák. Aztán jött Móni, hogy ez őt nem érdekli, meg minek nézi, ha csak rossz véleménye van róla, de könyörgöm, hogyha nyilvánosan megosztja a ruháit, akkor azt hiszi, hogy mindenkinek tetszeni fog és csak szép és jó kommenteket fog kapni a videói alatt? Na mindegy. Meg egyszer-kétszer kérdeztem tőle ask.fm-en, hogy ezt meg ezt hol lehet venni, vagy melyik boltban találom meg, erre jött a "jó fej" válasz: google a barátod. De akkor minek rakja ki a youtube csatornáján, hogy "itt kérdezhetsz tőlem", ha kb. felesleges? Mennyibe tellett volna normálisan válaszolnia? Oké, néha elég hülyeségeket kérdeznek, amire rá lehet keresni, de akkor is egy gurunak kedvesnek kell lennie. A videóiban nem látszik, hogy ilyen bunkó és flegma. Meg a rossz indulatú kérdésekre mindig válaszol, de a jókra meg sohasem, vagy sose köszöni meg, hanem csak ír rá valamit. Instagramon is, ha valaki ilyet ír: "Honnan van a gatyád? Amúgy szép vagy. :)" Akkor erre a válasz: (pl.) "H&M." És nemhogy megköszönné.. Ami plusz pontot ér, hogy elég sűrűn van videója és érdekesek. Szeretem a hosszabb videóit, bár néha kínszenvedés végig nézni, mert mindent elmond hatszor és olyan unottan néz. Ügyesen sminkel, bár amikor lefotózza a sminkjét azon mindig nevetek, mert egyiken mosolyog, a másikon meg csücsörít és lefele néz. Meg néha a saját szava ellen beszél pl. hogy a mostani fiataloknak 11-12 évesen van barátjuk, közbe egy videójában (Depresszió és kamaszkori problémák) is bevallja, hogy neki is volt ilyen korban barátja és volt, hogy neten is ismerkedett fiúkkal.

Amúgy ask.fm oldala: [link]

2015. febr. 8. 14:46
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Én nézem a videóit,és az zavar,hogy kissé lassan beszél,és sokszor ismételgeti,amit mond. Egyébként meg egyik videójában azt mondta,hogy azért nem mosolyog a videóiban,mert neki az fura,hogy a kamerának mosolyogjon,és erőltetni meg nem akarja.
2015. febr. 8. 14:53
 7/11 A kérdező kommentje:
Igen, előbb írtam. :)
2015. febr. 8. 15:02
 8/11 anonim válasza:
100%
Nekem szimpi. Szeretem a videóit, szerintem egyáltalán nem hogy kicsit duci, kedves, jószívű.
2015. máj. 9. 14:05
 9/11 anonim ***** válasza:
57%
Irritál. Az hagyján, hogy a videói gázak, a sminkjei egyáltalán nem passzolnak az arcához, kövér is, csúnya is, minden van rajta ami nem szépség; inkább az zavar, ahogyan válaszol a kommentekre. Aki kommentben próbál valami építő jellegűt neki írni, vagy éppen nem tetszik a kommentelőnek a videó, úgy elküldi a pi.csába, hogy én csak lesek. (vagy törli a kommentet, az még gázabb!!)
2015. máj. 9. 19:19
 10/11 anonim ***** válasza:
66%
Lattam par videojat, es oszinten: igy sminkelni kb barki tud, a ruhai gazosak, es tok ciki mikor szegeny pasijat rangatja kamera ele. Eleg dagi, es nem tud oltozkodni.
2015. júl. 23. 23:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!