Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mi a véleményetek Móni szépség...

Mi a véleményetek Móni szépségvilága youtube csatornáról?

Figyelt kérdés

Régebben hallottam már róla, de sosem néztem meg egy videóját sem, most elérkezett ez a pillanat, de egyszerűen nem értem, hogy hogyan lehet több mint 35 ezer feliratkozója...

Túl hosszúak a videói, most 2 videót néztem meg, de kb vágni nem vág, emiatt sok az unalmas rész, a toom tourban indokolatlanul részletesen mutatja be a szobáját 50 percben, a random téma videóban olyan mintha egy gyerek fogalmazna, definiál olyan kifejezést, hogy leszbikusság..

Nem leszólni akarom, ez csak az én véleményem, kíváncsi vagyok másokéra :)

2015. febr. 2. 23:44
 1/9 anonim ***** válasza:
21%

Hát, mikor először láttam nekem is antipatikus volt az egész, már szinte untam minden egyes mondatát, főleg az 50 perces videóknál. :D

De aztán nagyon megszerettem, mert a stílusa meg minden, amiket csinál az tök jó. Nekem például nagyon sokat segített egy-egy videója, és igazából ha odafigyelsz és hallgatod normálisan amit mond egyáltalán nem tűnik unalmasnak.

Az meg ahogyan fogalmaz, ne zavarjon. Nem készülhet fel mindig előre megírt, patetikus, jól megszerkesztett, logikusan felépített érvelőbeszédekkel. :(

Szóval, szerintem igazából nincs vele semmi baj, tény hogy eleinte fura volt ahogy beszél, de meg lehet szokni. :)

Én imádom a videóit. Egy vagyok a 35.00-ből. :P

2015. febr. 3. 00:11
 2/9 anonim ***** válasza:
49%
Én nem tudom ki ez, de nekem is kell videóznom mostmár...
2015. febr. 3. 01:22
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Én nagyon nem szeretem. Nagyon "bugyuta" videókat csinál. Kicsit ha komolyabb lenne jobb lenne. :)
2015. febr. 3. 10:27
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Úú, szerintem visszataszító.
2015. febr. 3. 18:12
 5/9 anonim ***** válasza:
Én is a feliratkozója vagyok és egyet értek abban, hogy semmi értelme ugyanarról a témáról/tárgyról 20 percen át szinonimákban beszélni. Ha ilyen van áttekerem. Ettől függetlenül a kedvencem, mert önmagát adja és tetszik a zenei ízlése, ezáltal többnyire az öltözködése is.
2015. febr. 3. 20:40
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

belenéztem

hát eléggé gyerekes

2015. febr. 6. 18:17
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

1. Nem tud sminkelni, de azt hiszi tud

2. Rettenetesen csúnya egy lány (de erről nem tehet)

3. Arról viszont tehet, hogy nem tud beszélni, nem képernyő-barát a megjelenése

4. Buta, iszonyatosan buta. Habár ő ezt nem tudja magáról (mivel buta, mint egy marék földigiliszta)

5. A beauty guruk idegesítő szokásairól tart kiselőadást, holott ő is közéjük tartozik

6. Összefüggéstelen, nagyot mondani akaró, de nem sikeredő :-)

7. Tehetségtelen senki porszem

8. Gusztustalan, hányingerkeltő stílus és kinézet

9. Műveletlen, alpári, közönséges

10. Feltételezhetően cenzúrázza a hozzászólókat? Szerintetek hogy lehet 35e feliratkozója? Lehet ő maga iratkozik fel, mert egyszerűen semmi dolga és erre is van ideje. Ergo: kevés barát, semmi meló, csak az önmaga igazolása, mert egy szerencsétlen lúzer, aki hülyét csinál magából.

2016. márc. 31. 01:21
 8/9 anonim ***** válasza:
86%

És még valami :-)

Honnan a fenéből gondolja azt, hogy ő bármilyen tanácsot is adhat egy értelmes, intelligens embernek? Annyi agya sincs, mint egy cérnametéltnek.

Rángatózik videó közben és vagy 6x elmondja ugyan azt. Idegesítő senkiházi buta alpári.

A beképzeltség netovábbja: "én is hibáztam, nekem sem volt minden videóm tökéletes" - hogy idézzek a szavaiból.

Hát igen, mostmár maga a tökéletesség vagy és soha nem hibázol. Igényes a műsorod és te is igényes vagy.

Valószínű szegényke kicsit sérült és sokan erre még nem jöttek rá (a tizenévesek). De nyilván amikor majd tapasztaltabbak lesznek, akkor rájönnek, hogy ez a lány egy sérült jellemű, antiszociális. Csak sajnálni tudom.

2016. márc. 31. 01:27
 9/9 anonim ***** válasza:
tirpák koca
2016. júl. 12. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!