Miért ilyen "Móni szépségvilága" szemöldöke? :o
Figyelt kérdés
De a videókban még durvább o.o nem zavarja?
https://www.youtube.com/watch?v=C0CQzBNQpJg
2014. jún. 22. 20:51
1/29 anonim válasza:
Mert állandóan rángatja.
Az viszont, hogy nem szégyelli a festett vörös hajához barnával satírozni... ízléstelen.
2/29 A kérdező kommentje:
De mi az a csík a szemöldöke fölött? Az az igazi?
Miért nem kezd vele valamit?
Annyira rosszindulatúnak tűnök, meg miért érdekel, de bántja a szemem...
2014. jún. 22. 21:03
3/29 anonim válasza:
Ez az egész nő egy borzadály, és ő osztogat szépség tippeket , hagyjuk már. Olyan mintha kutyasz*rban fürdött volna.
4/29 anonim válasza:
Nem akarok olyan világban élni, ahol ő osztogatja a szépségtippeket :")
5/29 anonim válasza:
jézusom, ez a nő valami förtelmesen igénytelen. a szemöldöke a legkevésbé zavaró rajta. :D
6/29 anonim válasza:
Ezt a kérdést miért nem mondjuk neki teszed fel? Elég aljas vagy inkább gyáva húzás itt kérdezgetni csak hogy bántsák.. Ez a csaj totál rendben van, önmagát adja és én (+még több ezer ember) szeretem a videóit. Ha ennyire bántja a szemed ne nézd!
7/29 anonim válasza:
KÉRDEZZÜK MEG MÁRIÓT!!!!!4434343
8/29 A kérdező kommentje:
Mert már biztos elmondta többször, és itt gyorsabban válaszolnak, plusz ez a gyakorikerdések.hu?
2014. jún. 22. 23:11
9/29 anonim válasza:
Te egy nagyon primitív és rosszindulatú ember lehetsz akinek ez a legnagyobb gondja. Egészségedre, kicsit se lehet elégedetlen életed..
10/29 anonim válasza:
Vannak jó videói és kevésbé jók. Én csak azt nem értem hogy miért vág ilyen bamba fejet, amikor fotózza magát (értsd száj lebiggyeszt, szemöldök felhúz).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!