Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért ilyen "Móni szépségvilág...

Miért ilyen "Móni szépségvilága" szemöldöke? :o

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

De a videókban még durvább o.o nem zavarja?

https://www.youtube.com/watch?v=C0CQzBNQpJg

2014. jún. 22. 20:51
1 2 3
 11/29 Gabika09 válasza:
26%
Mi közöd hozzá móni egy nagyon jó videós és több tízezer ember nézi a videóit de ha neked iritálja a szemed ne nézd ba*d*e* na ha nem tetszik valami ne néz oda !!!!!!!!!! ;)
2014. jún. 23. 21:11
 12/29 A kérdező kommentje:

"Te egy nagyon primitív és rosszindulatú ember lehetsz akinek ez a legnagyobb gondja. Egészségedre, kicsit se lehet elégedetlen életed.."

Írtam, hogy nem vagyok rosszindulatú, csak nem értem, hogy beautygurunak miért nevetséges és szemsértő a szemöldöke, főleg egy szemöldökformázós videóban. Nem írtam semmi sértőt, amúgy, szóval buta vagy és kész, nem méltatlak komolyabb válaszra:)

Utolsó, téged főleg nem. Még ennyire sem:D

2014. jún. 23. 22:11
 13/29 A kérdező kommentje:
Vagyis, majd írj ha elmúltál 11.
2014. jún. 23. 22:14
 14/29 anonim ***** válasza:
85%
Utolsó xdxdxd a stílusodtól csak a helyesírásod felháborítóbb :D
2014. jún. 23. 23:04
 15/29 anonim ***** válasza:
26%
Á kicsit se vagy rosszindulatú.. Olvasd már el hogy miket írtál ember! Nem méltatsz? Mindjárt elsírom magam. :( Nem én foglakozok vad idegen emberek szemöldökével. Pf látszik, hogy nyári szünet van..
2014. jún. 24. 09:28
 16/29 Gabika09 válasza:
18%
igaza van nincs jobb dolgod foglalkozz a saját dolgoddal ennyi és még nem méltóztatsz meg ne haljak idióta ku*va ennyi az egész
2014. jún. 24. 11:42
 17/29 A kérdező kommentje:

Ez szörnyű:D Szerintem ne írjatok többet, ez már így is elég ciki.

lol

2014. jún. 25. 13:18
 18/29 anonim ***** válasza:
24%
Cikibb, mint idegenekről képeket keresgélni és a szemöldökét kritizálva ide kitenni? Megkaptad a kérdésedre a választ? Remélem most már kiderült számodra a nagy titok, hogy miért ilyen Móni szemöldöke! *taps* Nyugi többet nem írok a komoly filozofikus kérdéseid alá. :)
2014. jún. 25. 14:25
 19/29 A kérdező kommentje:
Amúgy nem, nem kaptam választ (nem tudom mennyire tűnt fel, ezek szerint nem? máskor olvass arról, amiről megállapítasz valamit), szóval írok neki.: )
2014. jún. 25. 14:28
 20/29 anonim ***** válasza:
19%
"és még nem méltóztatsz " xdydxddd kretén xd
2014. jún. 25. 20:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!