Szerintetek ki jobb videós? Follow Anna, Móni Szépségvilága vagy Gabifrizurai? :D
a FollowAnna kegyetlen idegesítő.. affektál, nem túl kreatív ember, másoktól lopkodja össze a videóötleteit és persze ezek sehol sincsenek feltüntetve.. valamiért felkapták, de nem tudom hogy miért...
Móni.. ő már szimpatikusabb, mert nem kertel, kimondja a gondolatait kicsit puritán stílusban... talán ettől szimpatikusabb, hogy nincs megjátszva olyan amilyen vállalja magát...
a Gabi.. az elején szimpatizáltam vele, amióta őt is felkapták azóta nem is publikál meg el is szállt magától...
szerintem a legkorrektebb vlogger az Eszti..vállalja önmagát és nem műmájerkedik!
Móni ritka nagy paraszt, nem túl sok ésszel megáldva. Gabi kis fiatal fruska, de egy fokkal jobb. Follow Anna egy tök átlagos tinédzser.
Ha mindenképpen választanom kéne, akkor vagy Gabi vagy Anna, előbbiben szimpatikus, hogy mennyire támogatja a családja.
Ha választanom kellene az itt felsoroltakból akkor Anna mindenképp. Móni számomra idegesítő és nekem nem tetszik az se ahogy sminkeli magát. Gabi videó jók lennének de már igazán újíthatna mert kezd unalmas lenni.
Az én két személyes kedvencem Eszti és Fruzsi ;)
Follow Anna elmegy.. Bár elég kis butus a beszédstílusa alapján. 15 éves, mégis 12-nek néztem.
Mónit először nem bírtam..aztán megkedveltem a kicsit bunkóbb viselkedése miatt. :D
Gabi meg kur..a idegesítő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!