Fehérgyarmaton melyik a jobb szülészorvos? Dr. Koperdák Anna vagy Dr. Esze Tamás?
Részemről Esze doki!:) Pár napja,hatodikán szültem nála a pici lányomat...fogadott orvos volt.
A doktornőről nincsenek jó tapasztalataim...:/
Köszönöm szépen! Akkor inkább hozzá fogok menni, remélem türelmes, és segítőkész doki.
Gratulálok a pici babádhoz! Jó egészséget kívánok!!!
Köszönjük szépen! :)
Türelmes és segítőkész,minden kérdésre válaszol és még humora is van.Csak ajánlani tudom.
Nektek is jó egészséget,és könnyű szülést kívánok a doktor urral.:)
Persze,kérdezz nyugodtan.:)
Én vittem magammal pizsamát,hálóinget is,mert az ottani kórházast nem díjazom.:/ A gyereknek vihetsz ruhát,de adnak rá,ha nincs.Viszont azt sokszor hallottam a csecsemősöktől,hogy nincs ruha,kevés a ruha.....szóval az a legjobb,ha viszel a babónak.Pelust,popsitörlőt is csomagolj.Cumisüveg,mellszívó.....hirtelen ezek ugranak be.
Mondjuk ezeket csak a szobatársaimtól láttam,mert az én lánykám a koraszülött osztályon volt....36 hétre született.Ide viszik a császáros babákat is....viszont ide nem lehet ruhát vinni,mert nem steril.Csak pelust és törlőt kérnek.De ha semmi gond nincs,akkor kezdettől veled lehet a picike.Este elviszik fürdetni,meg ha látogatód van,akkor betolhatod a nővéreknek és majd ők mutatják nekik.Ami a nővérkéket és a kaját illeti-ha nem vársz túl sokat,nem fog csalódás érni.:) Apropó:evőeszközöket is vigyél.
Neked is könnyű szülést és jó egészséget kívánok.
Szia! Én Koperdák doktornőnél szültem, és terhességem alatt is hozzá jártam. A szülés alatt, és utána is meg voltam elégedve vele, teljes mértékben. Figyelemmel kísért mindent, sokszor úgy éreztem, hogy túl sok vizsgálatot csinál, de ez csak azért volt, hogy biztosan komplikáció-mentes legyen a várandósságom.
Szerintem jó orvos, ő is.
Dr. Koperdák Annát
egy nagy bénna a feleségemnél millomát álapitot meg utána másik olvotnál ki derült hogy nem az van neki hanem majdnem 3.hónapos terheség nem ajálom senkinek már jó párszor fére nézet mindent
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!