Szerintetek ki jobb videós? Follow Anna, Móni Szépségvilága vagy Gabifrizurai? :D
Anna először nagyon szimpatikus volt. Tetszettek a videói, voltak hasznos tippjei. Kb. ez év elején kezdtem el megutálni, annyira beképzelt lett, hogy az nekem már sok. A nyár nagy durranásával a Follow Annás kacatokkal, pedig végképp meggyűlöltem. Ez az egész csak pénzlehúzás. Nem tudom, hogy csak nekem tűnt-e fel, hogy az után nem sokkal kezdett el interneten vásárolni, nem kis összegekért, amiket büszkén meg is osztott a puszedlikkal. Ha jól tudom még most is rendszeresen készít, ilyen "netes vásárlásos" haul videókat. Még annyit, hogy amióta nézek külföldi youtubosokat is, azóta tudom, hogy azok a hasznos tippek, nem is az ő ötletei. Számomra Anna egy nagyon meggyűlölt személy lett. Hatalmas csalódás.
Gabi: Tőle akkor láttam először egy videót, amikor még nagyon az elején volt ennek a videózásnak. Elsőre az jött le, hogy egy kis esetlen kislány próbálkozásai, aki szeretne nagy lenni. Vagy inkább nagynak tűnni. Összességében ügyes lány, viszont ő is egyre unszimpatikusabb. Az utóbbi időben pedig nem nagyon készít videókat ( ami mondjuk érthető valamennyire, hiszen suliba jár). Ami nála is hatalmas csalódás volt az a Gabifrizurais termékek.
Mónit igazából nem nagyon szeretem. Láttam egy pár videóját, de nekem nem igazán tetszik a stílusa.(Neki legalább van, akármilyen is :D )A videóit jól, megcsinálja, meg minden de nekem nem a szívem csücske.
Közülük nem tudnék választani, hogy ki a jó, mivel egyikőjüket sem szeretem. Viszont szerintem Fruzsit ( Breakfast at fruh) érdemes megnézni. Ő tényleg nagyon ügyes, szép lány. Imádom a stílusát is. Szerintem ő a legjobb. :)
Follow Anna: én nagyon birom
Gabi:uuttáálloomm egy kis beképzelt paraszt
Móni: dettó gabi nem szeretem!
Közülük talán Gabi a legszimpibb. Bár az egyik válaszolóval egyetértek, mik ezek a gabifrizurai-s pólók stb?! Komolyan ezt valaki megveszi?
Anna kiabál, affektál, idegesítő. Nem nem és nem.
Móninak sem a videót sem a stílusát nem szeretem
Régi a kérdés, de azért válaszolok:
Egyértelműen Móni. Sokan mondják, hogy nincs stílusa, de most őszintén: hányan robbannak be zöld/kék hajjal, smink nélkül, plus size-vel a yt-re? Szerintem példamutató egyes tereken, és a sminktudása is jobb, mint a másik kettőé.
Anna rettentően idegesítő, és sok követőt csak nyereményjátékból nyert...
Gabi meg néha túl tipikus, nyávogós...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!