Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek Móniról, a...

Mi a véleményetek Móniról, a youtuberről? (Móni szépségvilága)

Figyelt kérdés

2015. júl. 20. 20:54
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
86%
Vicc az egész...
2015. júl. 20. 20:55
 2/15 A kérdező kommentje:
Szimpatikus számodra?
2015. júl. 20. 20:58
 3/15 anonim ***** válasza:
93%
Nem.
2015. júl. 20. 20:59
 4/15 anonim válasza:
Nem a kedvencem,de nem is utálom.Van pár idétlen videója,de van olyan is ami nekem segített.A komolyabb videóit szeretem,meg pár sminkes videója is tetszik:)
2015. júl. 20. 21:01
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

csak 1-2 videóját láttam, de nekem nem tetszett, vannak sokkal jobbak, hasznosabbak

meg valahogy a stílusa se tetszik, szóval nem nézem

de mindenkinek más tetszik, én másokat követek

2015. júl. 20. 21:07
 6/15 A kérdező kommentje:
Mi az ami leginkább nem tetszik benne? (botrányos sztori?)
2015. júl. 20. 21:12
 7/15 A kérdező kommentje:

Basszus, most tudtam meg, hogy 21 éves :D

15-nek néztem...

2015. júl. 20. 21:14
 8/15 anonim ***** válasza:
89%
Van pár érdekes téma, ami jó lehetne, de nem bírom a beszédstílusát (vontatott, unalmas, a semmiről beszél órákig), így általában pár perc után kikapcsolom.
2015. júl. 21. 07:51
 9/15 anonim ***** válasza:
88%

Rengeteget beszél, de semmit sem mond. Túlmagyaráz mindent, amivel azt az érzést kelti, hogy lenézi a nézőit és ostobának tartja őket. Az az érzésem, azért magyarázza túl, mert neki sincs semmi logikája.

Nem fogalmaz szépen, és bár valószínűleg tisztában van vele, hogy a nézői átlag 14 évesek, mégis csúnyán beszél. Bunkó, lekezelő stílusa van, mellé pedig sértődékeny is.

Érezhetően nagyon meg van elégedve magával, és ezért úgy tűnik, semmi igénye nincs a fejlődésre, ezáltal az összes videója ugyanolyan igénytelen.

2015. júl. 21. 13:28
 10/15 anonim ***** válasza:
96%

Tudom, hogy nem tartozok a célközönségébe, de ha már egy csomó helyről hallottam erről a csatornáról, belenéztem.

Nem kellett volna.

De oké, egy videó alapján nem alkotok messzemenő véleményt, megnéztem több videóját is. Ha egy mondatban kéne összefoglalni, mi a véleményem róla:

Indokolatlanul sok feliratkozója és nézője van.

Az, hogy ő maga a szépségvilágtól meglehetősen távol áll, az egy dolog. Nem mindenkinek adatott meg, hogy szép külseje legyen. Az, hogy ő "beauty-gurunak" mondja magát, de szemmel láthatóan a testére nem ad, az már nagyobb probléma. De oké, ettől még lehet jó, amit csinál. Ahogy nézegettem, vannak kreatív ötletei, de mondjuk az, hogy ő gurunak mondja magát, de képtelen magát ízlésesen kisminkelni, az kicsit gáz. Barátnőm nem kozmetikus, nem "guru", de mégis ki tudja magát sminkelni ízlésesen. Ő meg, aki gurunak mondja magát, nem képes rá. Egyik videójában úgy kifestette a szemhéját, mint akinek behúztak kettőt. A "nézői levelek" résznél vállalhatatlanul néz ki. Azzal a sminkkel és rúzzsal egyszerűen nem szép. Na meg hozzá a csillogó türkiz körmök... hadd ne mondjak véleményt. A rózsaszín haj sem volt valami jó döntés.

A legnagyobb gond viszont a stílusa és a modora. Ha már valaki a Youtube-on közzétesz valamit, azért arra ügyeljen, hogy a beszédében a minimális igényesség meglegyen. Mondjuk onnan kezdve, hogy nem használ trágár szavakat. Némelyik videójára kitehetné a 16-os karikát, annyit trágárkodik benne.

Amit csinál, azt szemmel láthatóan unottan csinálja. Az ábrázata olyan, mint aki mélydepressziójában már az életet is megunta. Egy kósza mosoly sem hagyja el az ajkait, és lerí róla a vontatottság meg teljesen olyan, mint aki kényszerből csinálja.

Az is eléggé gáz, hogy ő osztja az észt a videózással kapcsolatban, meg leszól másokat, erre milyenek a videói? Sokszor csak vontatottan nyökög, a vlogjaiban rémes a felvétel minősége, van, amikor a fényviszonyok sem alkalmasak videó rögzítésére, és olyanra is volt példa (az amszterdami videójában), hogy háttérzaj volt. (Igen, illett volna azt a pár mondatot újra felvenni.) Ezeket csak azért emeltem ki, mert ő maga ezekért szólta le mások videóit.

Összességében: ha szereti, csinálja. Technikailag megvan hozzá az ügyessége (bár a "guru"-tól messze áll), csak a stílusán és a modorán kéne nagyon gyorsan változtatni.

2015. júl. 23. 10:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!