Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit reagálnátok rá arra,...

Mit reagálnátok rá arra, amikor kiderülne, hogy a vőlegényetek a saját sminkcuccotokat használja?

Figyelt kérdés
2015. febr. 12. 19:28
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%
21 évesen, amikor még gót voltam, jártam egy szintén gót sráccal, aki több időt töltött a tükör előtt mint én, és tényleg jól összerakta magát (a stíluson belül nyilván ez belefér), de amikor elkezdte lopkodni az én sminkcuccaimat, akkor azért morcos lettem. mindenki vegyen magának abból amit rendszeresen használ, a 21. században szerintem már kb semmin sem kell annyira fennakadni, vannak ilyen pasik, ettől még nem lesz senki búza.
2015. febr. 12. 23:21
 22/22 anonim ***** válasza:
Én azért rákérdeznék, hogy miért érzi ezt szükségesnek, esetleg inkább vegyen külön magának. Akár a férje, akár nem, nem higiénikus másnak az alapozóját használni.
2015. febr. 13. 14:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!